dimecres, de juny 02, 2004

El Klan tanca les seves portes

Avui una notícia breu i dolenta.

Segons m'informa en Jordi Harley a través d'un e-mail, el Klan del carrer Aribau va tancar les seves portes divendres passat.

Els motius no han trascendit, però segurament deuen ser els de qualsevol local, que ha de fer miracles per quadrar balanç. Que consti que això és de la meva collita, eh? En cap moment m'han dit que aquest en sigui el motiu.

Em comenta en Jordi que el mes de setembre serà clau per veure en què quedarà convertit el local. Fins llavors, estaran treballant en reformes.

Diuen que el local passarà a ser una mena de tablao, amb sevillanes i de tant en tant una estona de country. Sense comentaris... sic!

En fi, sigui com sigui, i si aquest és el futur del Klan, podem dir que divendres passat va tancar les portes el Country Klan per sempre.

Com a alternativa a la zona, hi ha locals com el Saloon o els diumenges La Filharmònica (si els guiris i el futbol ho permeten, clar...)
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger