Competició Social de Palafrugell 26 de Juny de 2004

Fa uns dies vaig rebre un e-mail signat per la European Country Music Association, que m'anunciava la celebració de la Competició Social de Palafrugell, el proper 26 de Juny de 2004.

En Jaume el va penjar íntegrament al Fòrum Countrycat, però també m'agradaria fer-ne ressó des d'aquí, per si algú no se n'ha assabentat encara.

A continuació us faig un "copia-enganxa" del mail:

Open organitzat per Ballscountry.com.
Direcció tècnica de la competició: Rafel Corbí.
Escrutini: Rosa Llenas
Cap de Pista: Melly Viso

Obertes inscripcions per a la competició i pel dinar de germanor NOMÉS FINS AL 22 de juny al migdia.

Matí:
Estem en converses per a fer un work-shop de la SHTBA per a professors al matí. De tota manera. allà hi serem per fer un work-shop per a les persones que vulguin (debutants o balladors ja fets). Estarem a l'ombra.

Migdia:
Dinar de Germanor (a les 2'30 del migdia). Les persones que esteu interessades a participar-hi envieu-nos un e-mail o truqueu-nos. El preu del dinar s'estableix en 9 Euros per persona. Si voleu un menú infantil (pollastre i patates) també es farà (sota
encàrrec). Si el menú de mainada surt més econòmic es tornarà el canvi el dia del dinar. Apunteu-vos al telèfon 625-149741.

El menú serà: amanida catalana, arrós a la cassola, pa, vi i aigua, amb gelat de postres. Després de dinar, podeu fer una mica de turisme pel centre de la vila (a 300 mts a peu) o bé ballar una mica.

Competició:
Totes les categories. A la tarda, a partir de les 19:00. Mitja hora abans, reunió amb els competidors. Entrega de dorsals des de les 12:00 del migdia.

Al vespre:
Abans, durant i després de la competició, ball (de moment amb DJs convidats: confirmats, Rafel Corbí, del Medinyà Country Club; Jordi Mascarós, del Centre Fraternal, Coca-Coca Cowboy, del Nashville del Vendrell i DJ Harley, del Café de les Arts). Si algun altre DJ de Catalunya, Andorra o l'estranger vol venir, que ens ho faci saber.

Hi haurà servei de bar i entrepans durant tot el dia a preus econòmics.

A la nit es farà entrega de les copes als Campions de Catalunya en cada categoria (35) (només es donaran als que siguin presents o si algú les recull en el seu nom, no s'enviaran!) i als classificats en la competició de Palafrugell (categoria femenina masculina i 1r, 2n i 3r).

Si us plau, mireu d'assistir-hi tots ja que ens faria molta il·lusió poder-vos-les donar en persona. Consulteu la classificació provisional. En cas d'empat a punts, guanya qui hagi obtingut més 1ers llocs, i en cas d'empat de 2ns o 3rs. També donarem les copes que van quedar penjades a Salou.

Segons les nostres dades, queden pendents les següents copes de Salou:
Avançat Juvenil Femení: 1 Mireia Alonso, 2 Eva Vilaginés 3 Anna M. regada
Avançat Adult Femení: 1 Rita Gasulla, 2 Cecilia Mora, 3 Teresa Caamaño
Avançat Sènior Femení: 1 Maite Martinez, 2 Dolors Sànchez
Parelles: 1 Gabi Ibañez/Paqui Monroy 2 Marc Sala/Eva Vilaginés 3 Jordi Garrit/Diana Fort
No Country Adult Masculí : 1 Antoni Vicenç 2 Lluís Miró 3 Joan Xavier Targa
No Country Sènior Masculí: 1 Kim Quintana
No Country Juvenil Masculí: 1 Ramon Porta

Aquestes són totes les que en tenim referència, si hi ha algun error o omissió feu-nos-ho saber. No acceptarem reclamacions a partir del 21 de juny.

La inscripció valdrà el mateix que fins ara. 6? per individuals i 25 + número integrants pel que fa als grups. La entrada al recinte costarà 5? per persona (excepte participants). Menors de 14 anys no pagaran.

Els menors de 14 anys que participin en categoria individual podran entrar acompanyats d'un adult. Els equips infantils podran entrar acompanyats de tants adults com participants tinguin (es donaran tickets als capitants i aquest els repartirà, no s'acceptaran reclamacions posteriors). Amb la resta d'equips no podran entrar acompanyants sense haver passat per taquilla.

Aquesta festa està concebuda com un homenatge a tots els que heu participat, competint o venint a veure-ho o a ballar. Per tots vosaltres, ens agradaria comptar amb tothom que ha participat, malgrat hagi estat una sola vegada, i amb gent que fins ara no ho ha
fet. Fem-la grossa, per si és l'última.

Les inscripcions es tancaran el dia 22 de juny a les 12.00 hores, tant per la competició com per al dinar. Si us plau, apunteu-vos al més aviat millor.

Balls:
Debutants:
On The Rocks (Peter Metelnick) - The Streets of Nashville, de Claudia Church
Badda-Boom! Badda-Bang! (Karen Hunn) - Gonna Walk That Line, de Randy Travis
Margarita Cha (Cyndee Neel) - Señorita Margarita, de Tim McGraw

Intermitjos:
Scrap It (Kathy K) - Scrap piece of paper, de Paul Brandt
CCS (Tracy Davis & Joerg Hammer) - If I never stop loving you, de David Kersh
What I Get (Rafel Corbí) - That's What I Get, de BR5-49

Avançats:
Costa Brava Rednecks (Ray Country) - It's Alright To Be a Redneck, d'Alan Jackson
Chill Factor (Daniel Whittaker & Hayley Westhead) - Love you too much, de Brady Seals
Jukebox (Jo Thompson) - Jukebox, de Michael Martin Murphey

Parelles:
Rocking Chair Polka (Jim & Juddy Wells) - Out of the blue clear sky, de George Strait
Different Love - When love comes around, d'Alan Jackson
Daniel's Rock (Emili Muntaner i Margarida Aragonés) - The Losing Side of Me, de The Mavericks

No-Country:
Lightning Polka (Peter Metelnick) - You're Sixteen, de Blue Bombay
Chill Factor (Daniel Whittaker & Hayley Westhead) - Last Night, de Chris Anderson & DJ Robbie
La Chico (Masters in Line) - Ola Chica (Latin Groove Mix) de Chico Fernandez

Agraïm molt especialment la col·laboració personal de gent aliena al món del ball country però que aquest dia estarà amb nosaltres: Cyril Torres, Sílvia i Josep Corbí, Mariano Ruiz, Carme Fenoll, Gerard Pelegrí, David Llamas.

Com arribar-hi
Palafrugell es troba a 40 km de Girona, al centre de la Costa Brava. Des de Barcelona o Tarragona, agafeu la sortida de la Autopista AP-7 a Maçanet de la Selva en direcció a Platja d'Aro i Palamós.

Si veniu per l'eix, seguiu-lo fins al final, atravesseu la N-II i seguiu en direcció Sant Feliu/Palamós. Passant per les variants de Santa Cristina d'Aro, Platja d'Aro i Palamós, arribareu a la carretera de Palamós a Palafrugell. Una vegada al municipi de Mont-ràs heu d'agafar la rotonda que indica Palafrugell.

A 300 mts hi ha una altra rotonda que indica "Platjes". Seguiu-la. Si veniu de la Catalunya Nord, el millor es seguir fins a Girona i agafar la sortida de Girona Nord en direcció a Palamós i agafeu la segona indicació d'entrada a Palafrugell. Aleshores arribareu a la rotonda que indica "Platjes".

Arribareu a una altra rotonda (al costat d'un super Champion). Agafeu la rotonda cap a l'esquerra i en 20 mts hi ha una altra rotonda. Aneu cap a la vostre dreta (fa pujada). Aquest és el carrer Barris i Buixó.

El recinte dels Ametllers queda a la dreta just en la part de la pujada, al costat d'una botiga que es diu Corbí Electrodomèstics :-) L'entrada de públic serà pel carrer de Barris i Buixó, la dels participants pel carrer lateral Camí dels Plans.

Informació sobre allotjament: Entreu a aquesta pàgina

Comentaris

Entrades populars