Segona Festa del Country Català

Tal com us anunciàvem el passat el passat 5 de maig, avui tindrà lloc a Pineda de Mar la segona Festa del Country Català.

Tot plegat començarà a les 22:00h, al Magma Sabor de Pineda. (Veure mapa d'accés).

En l'edició de l'any passat, l'Emili Muntaner va ensenyar el ball Per sempre més, amb cançó homònima versionada per Gerard Quintana i Jordi Batiste (dins la col·lecció "Els Miralls de Dylan").

En l'edició d'enguany, seran tres les coreografies que s'ensenyaran als assistents.

En primer lloc, en Ramon de Cardedeu explicarà el ball Back to the Lone Star Land, amb la gran cançó d'Alan Jackson versionada per Tomeu Penya Gràcies per sa radio (Thank God for the Radio).

En segon lloc, el ball que la Glòria i un servidor vam presentar a la Primera Festa Countrycat, el Mad About You. Un ball de parelles amb cançó original 100% country, Nina de Mallorca, del gran Pep Sala.

En tercer lloc, l'Emili ensenyarà el ball Sweet Night, de l'Àngels Riba. El ball té 32 temps i es fa amb una cançó enorme de Kris Kristofferson, també versionada per Tomeu Penya, anomenada Ajuda'm a passar sa nit (Help me make it through the night).

Com veieu, el programa està dedicat a ballar, ni que sigui per una nit, amb cançons d'aquí o versionades per cantants del nostre país.

Si aquesta nit voleu passar una estoneta per Pineda, allà ens trobarem!

(Si algú sap d'alguna altra activitat per aquest cap de setmana, que deixi un missatge al Fòrum Countrycat)

Comentaris

Entrades populars