Brad Cotter guanya Nashville Star


Brad Cotter
Font: Web Oficial del Cantant



Mireu-vos bé aquest xicot perquè pot ser el David Bisbal del country. Es diu Brad Cotter i és el guanyador del concurs Nashville Star, una operación triunfo a lo country de la que ja us vam parlar fa unes setmanes.

Té 33 anys i ve d'Alabama, no se sap si amb un banjo sota el braç... però per les cançons que ha cantat en les diferents gales del concurs diria que no... Però no ens precipitem, pobre, que tot just comença.

El premi per quedar primer ha estat un contracte amb la Sony Music Nashville. Els finalistes d'aquest any han estat George Canyon i Matt Lindahl. Podeu trobar tota la informació d'aquest reality show a la seva pàgina oficial.

El meu favorit personal (tot s'ha de dir, sense haver vist mai el programa) no era Brad Cotter sinó George Canyon. El motiu, les cançons que ha anat interpretant durant el concurs: Ring of fire, Blame It On Your Heart, Seven Spanish Angels, Jambalaya i un de les cançons que més m'agraden I Left Something Turned On At Home, d'en Trace Adkins.

Però tornem al guanyador. De jove, en Brad Cotter va grabar fins a 5 àlbums de gospel i tenia un èxit local a Auburn AL. Va anar a viure a Nashville l'any 1993, i des de llavors ha estat gravant demos i escrivint cançons per les grans companyies.

El single de debut d'aquest xicot, que va interpretar durant la final del concurs, es diu I meant to, i avui dilluns ja sonarà per totes les emisores dels USA. Ell és un dels lletristes.

L'any passat, el mateix concurs va catapultar al gran públic la carrera d'en Buddy Jewell. Veurem si en Brad Cotter és acceptat tant per la indústria com pel públic de Nashville o bé és oblidat després del primer àlbum. El temps ho dirà.

Enllaços relacionats:
- Web oficial d'en Brad Cotter
- Web oficial de Nashville Star
- Web oficial de George Canyon (Finalista)

Comentaris

Entrades populars