divendres, de maig 14, 2004

Agenda pel cap de setmana

Aquí teniu el recull d'activitats per aquests tres dies, sembla que finalment assoleiats, que avui comencen:

Divendres 14
- Concert de Heather Myles i Dallas Wayne al Wildbunch de Vilassar. Començarà pels volts de la mitjanit i tot indica que serà un gran concert.

Dissabte 15
- Concert de Heather Myles i Dallas Wayne al Nashville de Terrassa. Countrycat hi serà present per poder immortalitzar el moment. Si tot va bé, dilluns en tindreu les imatges.

- Concert dels Crazy Dreams al Buffalo de Sant Fruitós del Bages. Aquest grup català estrenarà tres temes nous com són Home improvement, d'en George Strait, A girl like you, de Jeffrey Steele i West Texas Waltz, de la gran Joni Harms.

- Darrers dies per inscriure's al concurs del Buffalo. El dissabte 22 de maig és la primera semifinal, així que si voleu participar i optar als grans premis que s'ofereixen, correu a apuntar-vos que aquesta setmana s'acaben les inscripcions. Per tenir més informació del concurs, llegiu aquest missatge.

- I Campionat de Coreografies Western Dance al Texas de Vilassar. Molta sort a tots els participants!

També podeu assistir a alguna de les classes que es fan als locals catalans. Consulteu-ne els horaris des d'aquesta pàgina.

I com sempre, si teniu notícia d'algun altre esdeveniment, deixeu un missatge al Fòrum Countrycat
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger