divendres, de maig 07, 2004

Activitats pel Cap de setmana

Abans que res, recordar-vos que els Reddbilly són a Catalunya fins demà dissabte. Avui divendres toquen al Wildbunch de Vilassar i demà dissabte tornen a tocar al Nashville de Terrassa.

Paral·lelament, el diumenge dia 9 es celebra la Marató de ball al Cafè de les Arts, de la que vam parlar l'altre dia en aquest missatge.

Com sempre, insistir en que podeu anar a escoltar bona música i ballar en qualsevol dels locals catalans. Podeu consultar-ne horaris des d'aquesta pàgina.

I tot i que no sigui esdeveniment country, fer un esment de la inauguració del Fòrum, que serà per VIPS el dissabte i per la plebe diumenge. Al final, com molt bé dèieu alguns, el Mr. Banjo serà un acte associat al Fòrum. Ho podeu comprobar al final aquesta pàgina.

Per saber més coses sobre el Fòrum 2004, entreu a la seva magnífica web oficial! :-)

Per saber més coses sobre el boicot al Fòrum 2004, entreu a la pàgina del col·lectiu Fotut 2004

Que no sigui dit que no dono tots els punts de vista...

Au, bon cap de setmana!
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger