39th Academy of Country Music Awards


39th Academy of Country Music Awards
Font:http://www.cmt.com



Ahir dijous 26 de maig es va celebrar a Las Vegas la cerimònia d'entrega dels 39ens premis de la ACM, Academy of Country Music. I finalment, el sempre derrotat en premis Toby Keith, va obtenir el reconeixement de la indústria en forma de 4 estatuetes.

Els premis de Keith foren els de Entertainer of the year, Top album (Shock 'n Y'all), Millor Video ("Beer for My Horses") i Top Male Vocalist.

En la vessant femenina, la guanyadora de la nit va tornar a ser Martina McBride, que per tercer any consecutiu va endur-se el Top Female Vocalist. També va aconseguir el Home Depot Humanitarian Award.

Qui tampoc falta mai quan es donen premis és Alan Jackson. Aquest cop, acompanyat d'un re-descobert pel gran públic, Jimmy Buffet, es va endur 2 premis: Single of the year i Vocal event of the year.

Precisament els duets van marcar força les actuacions musicals en directe de la cerimònia: Alison Krauss i Brad Paisley amb la cançó Whiskey Lullaby, Loretta Lynn i Vince Gill amb Miss Being Mrs. Fins i tot, LeAnn Rimes (qui et veia al principi i qui et veu ara, reina...) i Dan Tyminski van interpretar una nova cançó. Un altre duo el van protagonitzar al principi de la festa en Kenny Chesney i l'Uncle Kracker, amb el tema When the Sun Goes Down.

També George Strait va ser-hi present amb la cançó Desperately.

Durant la cerimònia, Toby Keith i Kenny Chesney van acompanyar a Willie Nelson per cantar Stay a Little Longer. Nelson es va endur el Gene Weed Award.

Un altre dels guanyadors va ser Randy Travis, Millor cançó de l'any, amb Three Wooden Crosses. Travis va recordar que quan li pregunten si un àlbum gospel pot perjudicar la seva carrera ell sempre diu que no: que feia molt de temps que no obtenia tantes nominacions a premis com ara.

El millor debutant ha estat Dierks Bentley. Aquest any ha estat força prolífic en aquest camp, amb gent com Pat Green, Buddy Jewell, Josh Turner o Jimmy Wayne.

La gala la va presentar un cop més Reba McEntire.


La llista de guanyadors la podeu trobar a aquesta pàgina.

La llista de nominats en l'edició d'enguany la podeu trobar a aquesta altra.

Podeu veure imatges de la nit seguint aquest enllaç.

Comentaris

Entrades populars