2ª Festa del Country Català

A través d'un mail que m'ha enviat l'Emili Muntaner m'he assabentat que el proper 21 de maig, a partir de les 22:00, tindrà lloc al Magma Sabor de Pineda de Mar la 2ª Festa del Country Català.

Durant la trobada s'ensenyaran balls amb música country catalana i se'n ballaran d'altres que es fan amb cançons country d'aquí.

Ho trobo una molt bona iniciativa. Tot i que el country català és gairebé inexistent, no per això el que es fa ha és de menor qualitat. Sovint, amagades darrera de cantants no country, ens sorprenen cançons que les podria signar qualsevol cantant americà.

Personalment, ja ho sabeu, m'ha passat amb la cançó Nina de Mallorca, d'en Pep Sala, a la qual li vam assignar un ball amb la Glòria que duu per nom Mad About You, i que es va ensenyar a la Primera Festa Countrycat.

Tant de bo algun dia surti un boig que canti country en català de manera habitual. :-)

Bé, tornant al tema que ens ocupa, el Magma Sabor es troba al c/Dr. Bertomeu, 70 de Pineda. És un local on cada dimecres i cada divendres es fan classes de ball.

Aprofito per comentar-vos que podeu consultar aquests i tota la resta d'horaris de classes als locals de Catalunya a aquesta pàgina de Countrycat.

Ahir la vam actualitzar amb classes al Casinet de Vilassar i al nou Jambalaya. Les classes al reformat Rodeo Country encara no hi surten perquè encara no han començat de nou. No cal que us recordi que si hi veieu algun error, per petit que sigui, o alguna classe que hi falta, m'ho podeu fer saber enviant un mail a countrycat@terra.es.

Enllaços relacionats:
- Country Club Alt Maresme
- Pep Sala
- Full del Mad About You
- Horaris de les classes als locals de Catalunya

Comentaris

Entrades populars