Trobada d'aficionats Madrid-Catalunya


Cartell de la trobada
Font: Country Music Fiesta



El proper dissabte 17 d'abril tindrà un munt d'activitats que us detallaré demà a l'agenda del cap de setmana.

Una d'elles, però, m'ha cridat especialment l'atenció. Es tracta de la primera trobada (internacional? jejeje...) d'aficionats al country de Madrid i Catalunya. Col·labora en l'organització la CMA-Espanya, de la que ja n'hem parlat a Countrycat en altres ocasions.

Tindrà lloc al Cowboy Saloon de Torrejón de Ardoz, a partir de les 21:00h. S'hi accedeix des de la nacional II, prenent la sortida a la base aèria i en arribar a una rotonda, ja es veu. El lloc no és restaurant però s'hi pot menjar a "l'estil americà".

Els organitzadors calculen que una desena de persona hi aniran des del nostre país i allí s'ajuntaran amb els aficionats de la Capital. Però la moguda és oberta a tothom qui vulgui desplaçar-s'hi.

S'hi parlarà de country i fins i tot, si algú s'anima, s'hi ensenyarà algun ball dels què fem aquí. També hi haurà una acurada selecció musical orientada al honky tonk.

Trobo que és una bona iniciativa per posar en contacte a aficionats que poden aprendre els uns dels altres. Diuen que la unió fa la força, doncs tant de bo sigui així i entre tots poguem fer créixer el Country. Qui sap si d'aquí un temps el Country serà una secció més als stands de l'FNAC o botigues similars, i no un racó rònec i polseguós que hagis de buscar entre la música africana i els cantautors de Corea del Sud (amb tots els respectes vers aquests dos col·lectius) i que només trobis CD's de Kenny Rogers i Dolly Parton de l'any de la picor (també amb tots els respectes vers aquests dos cantants)...

Així que ja ho sabeu: si dissabte voleu fer quilòmetres, a Torrejón falta gent!

Comentaris

Entrades populars