dimecres, d’abril 21, 2004

Primer àlbum de Blue County


Blue County
Font: CMT.comUn nou duo apareix a l'escena musical de Nashville. S'anomenen Blue County (que vol dir Comtat Blau o Comtat trist, depenent del sentit que li donin al terme blue).

Sonen bastant Nashville per entendre'ns, i no em refereixo al honky tonk de Terrassa. Alguna cançó potser es pot salvar però pel meu gust no acaben de ser el que m'agrada. S'hi intueixen steel guitars i algun banjo entre els instruments, però la majoria de cançons no acaben de quadrar (ei, pel meu gust).

El CD també duu per nom Blue County, i l'ha publicat el segell Curb Records. A continuació us penjo els títols de les 12 cançons que conté (amb * les que crec que valen més la pena):

01 Good Little Girls
02 Summer Song
03 That's Cool
04 Hollywood, CA
05 Sunday Driver *
06 What's Not To Love
07 Sounds Like Home
08 Nothin' But Cowboy Boots
09 Time Well Spent
10 Ride On
11 Losin' At Love *
12 Walk On Water

Podeu escoltar fragments de totes des d'aquesta pàgina.

I podeu entrar a la seva web oficial seguint aquest enllaç.

Qui sap, potser ens trobem davant dels propers Brooks&Dunn... Si més no, almenys s'hi assemblen perqué també són un duo...

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger