Guanyadors del concurs Flame Worthy Video of the Year


Flame Worthy Video of the Year
Font: CMT.com



Us comentava el passat 11 de març, minuts abans de la commoció pels fets de Madrid, que la CMT.com, Country Music Television, organitzava la tercera edició del concurs Flame Worthy Video of the Year.

Seguia dient que el concurs consisteix bàsicament en votar per una sèrie de videoclips que han anat sortint durant l'any. S'havien establert unes quantes categories com ara el millor video d''un cantant masculí, d'una cantant femenina, d'un duo, d'una col·laboració especial,... en definitiva, les categories habituals que ja trobem per exemple en altres concursos.

Els nominats en l'edició d'enguany els podeu saber clicant aquí. Val la pena entrar-hi ja que almenys podreu veure i escoltar sencers uns quants vídeos molt recomenables.

Doncs ja tenim guanyadors. I la veritat, prefereixo els finalistes... Podeu consultar la llista sencera de guanyadors a aquesta pàgina. Destaca un any més en Toby Keith amb 3 premis, igual que en l'edició de l'any passat. Val a dir que 2 d'aquests 3 trofeus se'ls va endur per la cançó Beer for my horses, on recordem que cantava juntament amb Willie Nelson.

El segueix en la llista de guanyadors Kenny Chesney amb 2 dianes, per les cançons There goes my life i No shoes, no shirt, no problems.

El millor debutant ha estat Dierks Bentley, pel tema What was I thinking. Comenten els baixos fons country que el premi li han donat gràcies a una coreografia que uns individus de la Fila van assignar-li... :-) (Veure el full del ball Too late)

Si em permeteu el meu punt de vista, havent-hi candidats com ara Alan Jackson, Brad Paisley o Marty Stuart amb grans temes també, els guanyadors disten força del meu gust personal. Però ja se sap, sobre gustos no hi ha res escrit.

En fi, tota la informació sobre aquest certàmen la podeu trobar a la seva pàgina oficial. I fins l'any que ve.

Comentaris

Entrades populars