dimarts, d’abril 20, 2004

Fotos i vídeos del concert de Chris Hillman


Chris Hillman
Font: Howardowens.comLa gent de Vilaweb Badalona ha tingut el detall de penjar a internet fotografies i fins i tot vídeos del concert de divendres passat al Teatre Zorrilla.

Un exemple més de la bona feina d'aquest grup català de comunicació que és Vilaweb. Des d'aquí, l'enhorabona a la gran tasca que estant duent a terme en Partal i tots els seus col·laboradors.

Bé, sense més dilacions, cliqueu aquí per veure les fotografies i els fragments de vídeo del concert de Chris Hillman al Teatre Zorrilla de Badalona.

NOTA: m'he assabentat d'aquesta pàgina gràcies a un missatge d'en Lluís Sala a la llista de distribució sobre Música Americana, com sempre, una gran font d'informació country.

Per cert, en Lluís anuncia també que el proper 12 de Juny actuarà al mateix Teatre Zorrilla Rosie Flores, un altre fenòmen. Caldrà seguir d'aprop la programació d'aquest teatre!!!

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger