divendres, d’abril 02, 2004

Festa Country a Arenys

L'Emili ens escrivia ahir al Fòrum Countrycat que el proper diumenge dia 4 tindrà lloc la Primera Festa Popular Country d'Arenys.

L'organitza el grup Arenys Country, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arenys, Radio Arenys, l'Alt Maresme Country Club i la Sala Yesterday.

Concretament, la trobada serà a l'Edifici Calisay d'aquesta població del Maresme. Comenta l'Emili que a qualsevol que li preguntis on és, t'ho sabrà dir. Començarà a les 19:00h i durarà més o menys fins les 22:00h. L'entrada serà gratuïta.

El programa de la trobada serà bàsicament el ball, obert tant a balladors/es com a professors/es.


A més d'aquesta festa, durant el cap de setmana podeu anar i/o aprendre a ballar a qualsevol de les moltes classes que els locals catalans acullen cada setmana. Per consultar-ne els horaris, entreu a aquesta pàgina.

En fi, no tinc comptabilitzada cap més activitat pel cap de setmana, però ja sabeu que sóc un despistat. O sigui que si en sabeu alguna, missatge al canto! (Fòrum Countrycat o mail a countrycat@terra.es)
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger