dijous, d’abril 08, 2004

Demà concert dels Crazy Dreams

Ja ho vam anunciar fa uns dies, i ara ja el tenim aquí.

Després d'un concert sorpresa fa unes setmanes al més pur estil Alan Jackson a Florida, demà els Crazy Dreams actuaran al Shotwell 59 de Barcelona.

Donaran el bo i millor de si mateixos interpretant les cançons del seu repertori habitual i les noves incorporacions, com Home improvement d'en George Strait.

L'entrada serà gratuïta i el concert començarà a les 00:30h. Si no esteu de pont, no us els podeu perdre de cap manera! Entre a la web del local per saber com arribar-hi.

D'altra banda, avui al Nashville de Terrassa la classe de linedance anirà a càrrec d'en Francesc en substitució de la Sílvia. Ja ens va anunciar al Fòrum Countrycat que els balls d'avui serien el Different Love, el Level 2 i el Ten Rounds. Si hi ha temps, també farà el Home Improvement.

Podeu consultar els horaris d'aquesta i altres classes als locals catalans des d'aquesta pàgina de Countrycat.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger