dimarts, de març 16, 2004

Spend my time: nou àlbum de Clint Black


Spend my time
Font: CMT.comClint Black va començar a ser conegut al món del country cap a l'any 1989. Ja ha plogut força des d'aleshores. El dia 2 de març va posar-se a la venda el nou treball d'en Clint Black, titulat Spend my time.

Segons la crítica, sembla que és un àlbum de caire més tradicionalista que altres. De totes maneres, escoltant els fragments de les 12 cançons que el composen, almenys a mi no m'acaba de fer el pes.

S'hi noten clarament, per molt què digui la crítica, les influències poperes dels anys 90. Per dir-ho d'alguna forma, és força diferent del gran Killin Time que va publicar l'any 89. Clar que tot evoluciona, però llavors que no es digui una cosa per una altra.

Per escoltar els fragments del nou àlbum d'en Clint Black i poder-lo comprar en línia, entreu a aquesta pàgina.

Per escoltar els fragments del seu primer àlbum, aneu a aquesta pàgina.

Per repassar-ne la discografia i escoltar fragments de pràcticament totes les seves cançons enregistrades, entreu a aquesta altra.

Per veure'n alguns videoclips, seguiu aquest enllaç (us caldrà tenir instal·lat el QuickTime)

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger