Rodeo: country a Cerdanyola


Rodeo
Font: Countrycat Fotografies



Avui fa una setmana s'inauguraven les classes de linedance al local Rodeo, de Cerdanyola, tal com m'anunciava l'Elisenda a través d'un missatge a countrycat@terra.es. Més de 50 persones van assistir a la inauguració i algunes d'elles surten a les fotos que també ens ha passat l'Elisenda.

Tot i que el nom pot donar-ho a entendre, el Rodeo no és un honkytonk, és una discoteca normal i corrent. El terra és de rajola i la música country (molt bona, això sí), només sona els dimarts i els divendres, fins a certa hora.

Però això no implica que no es pugui disfrutar i molt com en qualsevol altre lloc. En Josep, ex-professor del Tejano entre altres llocs, condueix les classes.

A favor del local s'ha de dir que l'espai és gran, i que tot i ser a Cerdanyola no és pas lluny de Barcelona. Amb 10 minuts hi ets, i sense problemes d'on deixar el cotxe!

Per aquells/es que volgueu provar d'anar-hi avui mateix, l'adreça és C/ Sta. Anna, 137. Teniu un mapa de la zona a aquesta pàgina.

L'entrada val 4 euros amb consumició inclosa. Si teniu més set, els dimarts la consumició valdrà 1 euro i els divendres 3.

Els horaris són: dimarts, de 22:00 a 00:30 i divendres, de 22:30 a 01:00.

Podeu veure dues imatges que va fer l'Elisenda amb la foto de família de la inauguració a aquesta pàgina de Countrycat Fotografies.

Aquestes i altres classes de line dance a Barcelona i rodalies les podeu trobar en una sola pàgina, clicant aquí.

Comentaris

Entrades populars