dilluns, de març 22, 2004

"Operación Country"


Nashville Star
Font: Web del programaFa uns dies em vaig assabentar de l'existència d'un programa de televisió força peculiar: un Operación Triumfo a lo country. Aquesta temporada en celebren la segona edició.

El concurs en qüestió l'està oferint la cadena nord-americana Usa Network, i duu per nom Nashville Star.

Després d'una sèrie d'audicions populars en diverses ciutats ianquis, es van escollir un total de 122 semifinalistes, dels quals només 20 van ser seleccionats per participar al programa.

En aquesta pàgina trobareu els Bisbal's, Bustamante's, Rosa's i Beth's de torn. Cadascú té una breu biografia i informació complementària.

Aquesta setmana hi ha el tercer capítol del concurs, dedicat a cançons originals, en el què cada participant n'haurà d'interpretar una. En aquesta pàgina hi veureu la programació de totes les setmanes. La finalíssima serà l'ú de maig, on ja quedaran molt pocs concursants, ja que també es van eliminant progressivament.

Si teniu una estona podeu anar navegant per les diferents webs del participants, ja que moltes d'elles permeten escoltar o fins i tot descarregar-se algun MP3.

No sé si al final en sortirà alguna estrella, de tot plegat. En principi sóc bastant escèptic, però qui sap...

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger