Mr Banjo 2004


Mr Banjo 2004
Font: Web del Nashville



Mica en mica es va tancant el programa pel Mr Banjo 2004. Podeu consultar tota la informació i estar permanentment informats a la pàgina del Nashville.

A manca encara d'un artista per concretar, ja se saben alguns dels convidats d'enguany. Són aquests:
- Wanda Jakson. Veterana cantant nord-americana però plena d'energia i vitalitat. El primer single el va publicar l'any 1958, i va ser la cançó (Every Time They Play) Our Song. Fins avui una carrera plena d'èxits no només a nivell americà sino sobretot a nivell internacional, amb numeroses gires europees i fins i tot asiàtiques. Podeu amplicar informació entrant a la seva pàgina web (no us espanteu pel color rosa).

- Mike Bella. Cantant també nord-americà que té com a inspiració llegendes del country com Buck Owens, Merle Haggard o Charlie Pride. La seva popularitat també ha traspassat l'oceà i ha ofert concerts als països del nord d'Europa, fins i tot actuant en algun programa de televisió. Si entreu a la seva pàgina web podreu saber-ne més coses.

- Bad Bob. Bob Rohan, sembla que és el seu nom real, és un músic independent de Texas. I també és un fenòmen del fiddle. L'any 2001 va publicar ell mateix un àlbum que duu per títol ""Bad Bob & His Good Friends", en el què dóna el bo i millor de les seves habilitats com a músic i també com a lletrista. Poca cosa d'ell a internet, només aquesta pàgina.

- Foster Martin Band. Aquesta banda americana porta ja 4 CD's a les seves espatlles. El primer el va publicar l'any 1993 i duia per nom "Willys Bar & Grill". L'últim sortirà a la venda el proper 24 de març, i segurament serà el què ens oferiran el proper Juliol al Mr Banjo. Si entreu a la seva pàgina web podreu escoltar fragments de totes les cançons que han grabat, incloses les de l'últim àlbum.

- Jett Williams. Ni més ni menys que la filla de Hank Williams. Durant molt anys es considerava filla il·legítima però finalment es va fer oficial la paternitat del mestre del country. Va néixer només 5 dies més tard de la mort de son pare. La noia ha seguit l'estela del mite del country i, com sol passar en els fills de famosos, no ho haurà tingut tant fàcil com sembla a priori per fer-se un lloc en l'escena musical. Més informació a la web oficial.

Comentaris

Entrades populars