dimarts, de març 23, 2004

Lane Turner: Always Wanting More


Lane Turner
Font: GoogleLa llista de distribució Country Music Fiesta publicava fa uns dies un missatge d'en running_kind en el que es feia ressò del single de debut d'un nou membre del món del country.

Es tracta del texà Lane Turner. Des de la seva discogràfica, Warner, el qualifiquen com a tradicionalista. No he pogut sentir més que el single, i sona bé. La resta de cançons del futur àlbum no sé com seran. Dels 12 temes, 10 els ha compost ell mateix. No és cap garantia, però pot pintar bé.

El single, Always wanting more, el podeu escoltar si entreu a la seva pàgina oficial.

I aprofitant el tema del missatge d'avui, algú coneix algun nou talent que soni bé? Algú ha descobert el successor d'Alan Jackson? O de Heather Myles? Doncs que deixi un missatge al Fòrum Countrycat i així el coneixerem tots!

Intentarem anar donant a conèixer nous noms del country. Properament parlarem del cantant de la cançó Knockin' On Wood, algú sap de qui parlo? Fòrum Countrycat

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger