Especial Countrycat: Scott Hisey


Scott Hisey
Font: Web oficial



Fa uns dies parlàvem d'en Lane Turner, un nou cantant que està apunt de publicar el seu primer treball. En aquell missatge vam comentar que properament parlaríem d'un nou talent del country, que cantava entre altres la cançó Knockin' on wood. Em va sorprendre que ningú sabés de qui parlava.

Es tracta d'Scott Hisey, cantant i lletrista qualificat com a "the real deal" ni més ni menys que per en George Jones. A mi particularment me'l va donar a conèixer en Pep farà cosa d'un any encara no.

Ja ha publicat dos treballs al llarg de la seva curta carrera. El primer, What will the good times do, era simplement sensacional. Un country tradicional, honkytonk del bo i millor, molt lluny del corrent oficial de Nashville. Destaca, per mi, la cançó Gettin' over a good sober.

El segon CD duu per nom Dead Man Walkin, i el nivell és igual d'alt. Aquest paio sap què canta. Us el recomano efusivament.

Podeu escoltar fragments de totes les seves cançons a aquesta pàgina. Fins i tot hi ha algun tema complet.

Si us agrada, només el podreu comprar des de la botiga de la seva web oficial. No és suficientment popular com per vendre a grans superfícies. Millor, que quan es fan famosos sempre es tornen més descafeinats!

Si tingués temps us parlaria una mica de la seva vida. Però els recursos en aquesta vida són limitats, i el temps n'és un clar exemple. Us remeto a la pàgina on hi ha la seva biografia per aquells qui vulgueu profunditzar en el tema.

Comentaris

Entrades populars