dijous, de març 18, 2004

Els Crazy Dreams pugen de nou a l'escenari


Crazy Dreams
Font: Web dels Crazy DreamsJa els tornem a tenir aquí. Després de moltes nits sense dormir preguntant-nos on eren, han tornat a aparèixer, cual río Guadiana. Ja se sap, lo bo es fa esperar! Aquesta gent són cars de veure i escoltar, per això cada cop que hi tornen, és una gran notícia.

Aquest grup català de música country que també disposa de grup de ball, actuarà els propers dies 9 i 16 d'abril al local que els va pa... ... bé, que els va donar a conèixer, el Shotwell 59 de Barcelona.

En aquesta pausa han incorporat un nou baix, en Martín, i han estat preparant nous temes pel seu repertori.

Els concerts començaran com sempre a partir de les 00:30h i l'entrada serà gratuïta (amb la qual cosa procurem consumir alguna cosa, eh???)

Més endavant anirem ampliant informació sobre aquests concerts.

Per saber més coses sobre els Crazy Dreams podeu visitar la seva pàgina web, seguint aquest enllaç. Dins hi trobareu fotografies, maquetes, el seu repertori habitual i un Fòrum de participació obert a tothom.

Des d'aquí només em queda recomenar-vos els dos concerts. Els que ja els coneixeu segur que repetireu, i els que encara no, aneu-hi i ja m'ho sabreu dir!

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger