Danni Leigh a Catalunya


Danni Leigh
Font: Countrypolitan.com



Com molts de vosaltres sabreu ja a hores d'ara, avui i demà la guapa cantant de Virginia Danni Leigh actuarà en dos únics concerts al Nashville de Terrassa i al Wild Bunch de Vilassar.

Avui dimecres la festa serà a Terrassa, a partir de les 22:30h. L'entrada anticipada valia 15€ i si la compreu abans d'entrar us en costarà 18€. L'aforament està limitat a 200 persones. Desconec a hores d'ara si encara hi ha entrades o no. Si ho pregunteu al Fòrum Countrycat segur que algú us contestarà.

I demà dijous, el concert serà a Vilassar, a partir també de les 22:30. L'entrada al Wild Bunch tindrà el mateix preu que al Nashville i també es preveu una gran assistència de públic.

Estic segur que els lectors/es de Countrycat ens repartirem entre els dos concerts, al Wild Bunch i al Nashville. O sigui que ja ho sabeu: qui vulgui escriure una crònica d'algun dels concerts o enviar fotografies, ho pot fer escrivint un e-mail a countrycat@terra.es

Divendres o dilluns publicarem la nostra crònica particular del concert, amb alguna fotografia i tot (atenció als nois! hehehe...)


Entreu a la pàgina web oficial de la Danni Leigh

Comentaris

Entrades populars