Concurs Flame Worthy Video of the Year


Flame Worthy Video of the Year
Font: CMT.com



La CMT.com, Country Music Television, de la qual n'hem parlat altres vegades, organitza aquests dies la tercera edició del concurs Flame Worthy Video of the Year.

Consisteix bàsicament en votar per una sèrie de videoclips que han anat sortint durant l'any. Han establert unes quantes categories com ara el millor video d''un cantant masculí, d'una cantant femenina, d'un duo, d'una col·laboració especial,... en definitiva, les categories habituals que ja trobem per exemple en altres concursos.

El proper 21 d'abril tindrà lloc al campus de la Universitat Vanderbilt de Nashville la cerimònia d'entrega de premis, que enguany té confirmades les actuacions en directe de Dolly Parton, Shania Twain, Toby Keith, Martina McBride, Alison Krauss & Union Station i Sheryl Crow.

L'any passat, el premi al millor video se'l va endur en Toby Keith pel videoclip de la cançó Courtesy of the Red, White and Blue (The Angry American). De fet, aquest video es va endur fins a 3 premis. Podeu veure les fotografies de l'entrega de premis de l'any passat seguint aquest enllaç.

La resta de premiats (a excepció de Johnny Cash que l'any passat ves per on tothom el recordava a l'hora de donar un premi), van ser representants del country més comercial o nash-pop com n'hi diuen alguns. Quedi clar que no els resto mèrit, al cap i a la fi, si van guanyar imagino que és perqué la gent els va votar. Ara bé, si algú de vosaltres creu, com jo, que no hauria de ser així, us explico com podeu votar aquest any perquè guanyin cançons més country i menys pop! :-)

Primer de tot, cal que entreu a la pàgina dels nominats, clicant aquí. Val la pena, volgueu o no votar, ja que almenys podreu veure i escoltar uns quants vídeos molt recomenables. Jo he vist el de la cançó It's five o'clock somwhere i m'ha entrat un bon rotllo per començar a treballar...

Altres videos que podreu veure íntegrament i sense haver de registrar-vos ni res (només tenint instal·lat el programa de visualització que gairebé sempre és així), són
- Celebrity, d'en Brad Paisley. Força divertit, no us perdeu les escenes del café, d'en Brad Paisley imitant Michael Jackson i la conversa final
- Beer for my horses, d'en Toby Keith i Willie Nelson, força original
- Lovin' all night, de la Patty Loveless, un vídeo normal però una gran cançó.
- The first cut is the deepest, d'una convertida Sheryl Crow, però que crec que sona igual que el què feia fins ara.
- The truth about men, d'en Tracy Byrd.
- Farmer's Blues, cantant Marty Stuart. Impressionant!!!
- What was I thinkin', d'en Dierks Bentley
- Long black train, d'en Josh Turner. Una altra cançó impressionant!!!
- No shoes, no shirts, no problems, d'en Kenny Chesney. Una cançó molt relaxant i que em dóna molt bon rotllo.
- The back of your hand, d'en Dwight Yoakam.

Si teniu una estoneta avui o aquests dies, no dubteu a entrar i passar una estona veient aquests videos.

Un cop tingueu decidit el vot, heu d'anar a aquesta pàgina per poder votar. Caldrà que estigueu registrats a la web de la CMT, però fer-ho és gratuït. Llavors podreu votar pels videos que més us agradin.

Comentaris

Entrades populars