Cap de setmana ple d'activitats

Us penjo en un momentet l'agenda pel cap de setmana, que es presenta molt atractiu (merci a tots/es els que em feu arribar activitats a través del Fòrum Countrycat o del mail countrycat@terra.es):

Divendres 26
· Festa al Shotwell 59 (a partir de les 22:30h): després de la classe habitual de la Neus en la que s'ensenyaran els balls Cheer up i el Bandera, en Mario Travis es posarà darrera la barra per punxar tota la nit la música country de sempre, tant per ballar com per deleitar les orelles del personal. El Shotwell 59 és al nº 5 del carrer Aviació. Cliqueu aquí per veure un mapa de la zona. L'entrada és lliure.

· Concert dels Freedom Preachers al Klan (a partir de les 23:00h): actuació de la Country Klan Band que interpretarà temes de Dolly Parton, Freddy Fender, Dwight Yoakam, Alan Jackson, Kendalls i John Denver entre altres. Després del concert, hi haurà música fins a altes hores amb en Carlos de D.J. El Klan és al carrer Aribau nº 66. Cliqueu aquí per veure un mapa de la zona. L'entrada és lliure.


Dissabte 27:
· Country als carrers de Terrassa (tot el dia): cada any, els botiguers del centre de Terrassa celebren un jornada anomenada "La botiga al carrer". A part que cada botiga treu al carrer els seus productes, cada carrer tracta de una temática diferent. Aquest any, els carrers Mosterol, Rutlla i Església han escollit com a tema el Country. Hi haurà un toro mecànic, a les 11:00 i a les 18:00 hi haurà exhibició i classes a càrrec dels Catalonian Cowboys. I durant tot el dia, música perquè tothom pugui ballar.

· Concert de Greg Ryan al Buffalo (a partir de les 23:30h): qui no coneix ja en Greg Ryan? Aquest nord-americà i català d'adopció actuarà al Buffalo de Sant Fruitós el dissabte amb la seva banda. Per a més informació i saber com arribar fins al Buffalo, entreu a la seva pàgina web. Desconec si l'entrada és lliure o cal pagar.

· Concert dels Kansas Rebels al Nashville (a partir de les 23:45h): aquest grup autòcton que interpreta cançons de George Strait, Johnny Lee, Mark Chesnutt o Little Texas entre altres actuarà al Nashville de Terrassa. El preu de l'entrada és de 5 euros. Per saber com arribar visiteu la pàgina web del local.

· Marató de balls al Saloon (a partir de les 23:00h): es celebra una nova marató en aquest local del carrer València 166 de Barcelona. Es ballaran més de 40 balls. Podeu veure fotografies de l'anterior a Countrycat Fotografies. Per veure un plànol de la zona cliqueu aquí.

Comentaris

Entrades populars