Bluegrass All Stars: Sixteen Grand Slams


Bluegrass All Stars: Sixteen Grand Slams
Font: Walmart.com



Segons ens feia saber en runnin_Kind en un missatge a la llista Country Music Fiesta, ha sortit a la llum un recopilatori del nou bluegrass que s'està fent actualment.

Ha estat editat per Sugar Hill el mes passat. Comenta en runnin_Kind que la llista de participants en aquest CD és força destacable. Jo personalment no conec gaire el món del bluegrass tot i que reconec que la música m'agrada.

Per aquells que en conegueu alguna cosa més que no pas jo, us pot interessar saber que participen en aquest CD noms com Gibson Brothers, Jerry Douglas, Bryan Sutton, Tim O'Brien, Sam Bush, Seldom Scene, Tim O'Brien, Jim Mills, Byron Berline, Doyle Lawson, Don Rigby, Alan Bibey, Ronnie Bowman, Lonesome River Band o Bryan Sutton. També hi col·laboren Del McCoury, Alison Krauus i Vince Gill.

En paraules d'en runnin_Kind, que en sap un munt, "és un àlbum de primera divisió, que dóna una idea de diversitat, riquesa i profunditat del bluegrass".

O sigui que ja ho sabeu: aquells que volgueu introduir-vos en el també apassionant món del bluegrass, podeu començar per aquest CD.

Podeu escoltar fragments de totes les cançons de l'àlbum des d'aquesta pàgina de Walmart. Per comprar-lo a través de la xarxa, ho podeu fer a aquesta pàgina de Amazon.

Les cançons i els cantants són els següents:
1. Smoothie Song - Nickel Creek
2. The Open Road - The Gibson Brothers
3. County Fool - Alan Bibey
4. I Don't Believe You've Met My Baby - Jerry Douglas
5. I Am A Little Scholar - Don Rigsby
6. Bear Tracks - Jim Mills
7. It's All My Fault - Baucom, Bibey & Blueridge
8. Blue Train (Of The Heartbreak Line) - Quicksilver
9. Stone Cold Blue - Ronnie Bowman
10. Don't Worry 'Bout Daddy - Lonesome River Band
11. Daley's Reel - Bryan Sutton
12. Maggie's Farm - Tim O'Brien
13. Highway Of Heartache - The Seldom Scene
14. New Camptown Races - Randy Howard
15. Same Ol' River - Sam Bush
16. Rose Of Old Kentucky - Byron Berline

Comentaris

Entrades populars