Èxit de la trobada de professors al Buffalo


Trobada de Professors al Buffalo
Els professors de divendres. Font: Raycountry



Gran èxit de gent a la 1ª trobada de professors del Buffalo. Més de 180 persones segons l'organització (tres o quatre segons la guàrdia urbana) van desfilar pel local de Sant Fruitós aquest cap de setmana, per gaudir dels millors professors i dels últims balls.

Han estat uns quants els mails que he rebut informant-me de la trobada, i tots coincideixen a dir que l'èxit has estat rotund.

Aplecs com el d'aquest cap de setmana serveixen de molt: s'ensenyen balls, s'acosta el country a la gent i, potser el més important, ajuden a crear comunitat.

No hi ha cap mena de dubte que tots hi hem sortit guanyant: el Buffalo Country Club perquè s'ha treballat un lloc dins l'escena country del país, i els aficionats, que han pogut aprendre nous balls i, en definitiva, passar-ho molt bé durant un cap de setmana.

L'obectiu principal de la trobada era que diferents professors ensenyessin uns quants balls, alguns estrenes, alguns ja vistos, però tots es poden qualificar de balls nous.

En Raycountry m'ha passat una llista dels balls de les dues nits. D'alguns en podeu consultar ja el full amb la descripció dels passos:

Divendres:
- Enjoy it [Veure full del ball]
- Night After Night [Veure full del ball]
- Green Grass [Veure full del ball]
- The Little Cowboys [Veure full del ball]
- Paper Blue (properament a Countrycat Linedance gràcies a l'Amadeu)

Dissabte:
- Clakety Clack [Veure full del ball]. Professor: Josep
- C.C.S. Professora: Mercè [Veure full del ball]
- Buffalo Road [Veure full del ball]. Professora: Pilar
- Night After Night [Veure full del ball]. Professora: Melly
- Big cars. [Veure full del ball]. Professora: Neus.


Com que no vaig ser-hi, no puc aprofundir gaire més en la crònica de l'acte. Ja sabeu que podeu enviar el contingut què volgueu a countrycat@terra.es. Aprofito per donar les gràcies a tots els què m'heu enviat e-mails en relació a la trobada!

Precisament he rebut imatges de la nit d'en Raycountry i del mateix Buffalo. Només n'he pogut penjar un parell de les 6 que tinc en total. Aquest vespre/nit les podreu consultar ja totes.

De moment, teniu un parell d'imatges a Countrycat Fotografies.

I pels que tingueu fam de balls nous, no patiu perquè el 28 de febrer hi haurà una nova workshop de la STHBA, a la Sala Sarau de Cardedeu. Demà donarem tota la informació sobre la nova workshop.

Comentaris

Entrades populars