Shane Worley a Catalunya


Shane Worley
Font: Nashville Country Club



La setmana vinent ens visitarà Shane Worley, un cantant que, malgrat la seva joventut, sap perfectament el què és fer bona música. La web Country Discovery (on hi tenen cabuda els nous talents que encara no disposen de ressó comercial), el cataloga dins l'apartat "Good Old Fashioned, Futuristic traditional country music".

Jo no el coneixia encara, però des de la pàgina del Nashville es poden escoltar fragments de moltes de les seves cançons i m'he pogut fer una idea del seu estil. Ei, apropeu-vos a la pantalla: escolteu, impressionant!

Podeu escoltar alguns dels seus temes des d'aquesta pàgina.

Una cançó rera l'altra de bon country, d'aquell del bo i autèntic. Cap indici d'algun altre estil. Simplement això: bona veu, bon fiddle i bona steel guitar!

Hi ha dos maneres de veure-ho tot plegat: qui pensa que fa música com la de sempre i que per tant és un més, que està bé però que no aporta res de nou.

En canvi, hi ha qui pot pensar el contrari, que es tracta precisament d'això, que sorgeixin nous cantants fent la música de sempre per evitar que s'acabi tendint a un country més light i que s'acabi assimilant a altres estils.

Jo em considero bàsicament dins del segon grup. Hi ha d'haver de tot: gent innovadora que aporti el seu propi punt de vista a un estil (altrament no s'evolucionaria i amb el temps quedaria com una relíquia. Crec que Garth Brooks va ser un innovador als 90's), però fins que aquests innovadors no acaben de quatllar, també ha d'haver gent que ens faci disfrutar dia a dia amb les cançons de sempre.

Doncs Shane Worley el situaria dins d'aquest segon grup de cantants: els què aporten poc grau d'innovació però en canvi ens fan disfrutar de valent.

I la setmana vinent farà ni més ni menys que 4 concerts a Catalunya, 3 al Nashville i 1 al Wild Bunch. Concretament:

· 11, 12 i 14 de Febrer: Nashville Country Club. L'entrada valdrà 8 € amb consumició inclosa.
· 13 de Febrer: Wild Bunch, Desconec si cal pagar entrada (imagino que sí).

Comentaris

Entrades populars