Últim concert dels Ringo's demà divendres al Tejano


Ringo, dels Ringo's Electric Cowboys, al concert de la Festa Major de Sarrià de 2003
Els Ringo's a Sarrià. Font: Countrycat Fotografies



Els rumors dels darrers dies els va confirmar ahir el mateix Ringo al Fòrum de la pàgina oficial del grup. Podeu llegir el seu missatge, que explica millor que ningú la situació, seguint aquest enllaç.

De seguida tothom va contestar, lamentant la pèrdua i esperant que sigui una decisió temporal.

Des d'aquí reiterar un cop més l'agraïment vers el grup, que ha donat molt bones estones a tothom i que ha arribat molt lluny, fins a la publicació d'un CD propi i tot. Si encara no el teniu, estic segur que encara el podeu seguir comprant si us poseu en contacte amb en Josep "Homer" ja sigui a través d'e-mail o d'algun Fòrum.

L'últim concert serà el de demà al Tejano, on molta gent ha confirmat ja la seva assistència. Esperem que tot i el moment sigui una gran festa on el més important sigui el suport al grup (i de passada també al local).



Tot i els darrers esdeveniments (Jambalaya, Tejano i ara Ringo's), crec hem de mirar endavant i intentar que la flama del country no s'apagui tant fàcilment. Hi ha molta gent que ha treballat els darrers anys perquè això no passi i els què hi som ara hem de continuar treballant al respecte.

Sense ànim de dogmatitzar, no crec que això requereixi gaire de la nostra part. Els aficionats rasos que l'únic que fem és participar de les activitats que s'organitzen, només hem de fer el què ens agrada: escoltar bona música i ballar, però amb les responsabilitats que això comporta (léase no fer el garrepa a l'hora de consumir o de pagar una entrada). Si això ho sumem a l'establiment d'un objectiu comú (preservar el country) per sobre de les persones, crec que ens en sortirem.

Molta sort a tots els Ringo's (músics i no músics) en la seva nova etapa i gràcies a tots per la gran feina realitzada.

Comentaris

Entrades populars