Llistes de distribució

Fa temps que tenia el cap publicar un missatge en relació a les diferents llistes de distribució que parlen sobre country o linedance.

Una llista de distribució no és més que donar la teva direcció de correu electrònic a canvi de rebre informació, només la que tu has demanat.

Les llistes de distribució han existit des dels inicis d'internet, ja que ha estat una eina molt útil de fer arribar informació segmentada al públic que la sol·licita. Una manera econòmica i més moderna del típic "correo comercial", amb l'afegit que qui el rep no el llançarà directament a la paperera ja que l'ha demanat explícitament.

Però anem al gra.

He recopilat unes quantes llistes de distribució diferents que parlen sobre country, ja sigui a Catalunya com a l'Estat. A continuació us en faig cinc cèntims de cadascuna, pels qui no les conegueu ja:

Llista Americana:
    · Lloc a internet: http://www.elistas.net/lista/americana.
    · Tema principal: música americana d'arrels (country, bluegrass, rockabilly, folk,...)
    · Idioma: castellà.
    · Activitat: cada dia es reben uns quants missatges, és una llista molt activa.
    · Descripció (text traduït de la seva web): "des de fa dos anys, fòrum continuat d'informació i discussió per tots els aficionats a la música Americana. Americana és un mot que engloba a tots aquells estils afins al Country i a la música americana d'arrels. No és un estil concret de música sino que n'engloba de diferents, com ara bluegrass, country rock, folk, country-blues, rockabilly, rock d'arrels, retro hillbilly,...".

Country Music Fiesta:
    · Lloc a internet: http://es.msnusers.com/CountryMusicFiesta.
    · Tema principal: música country.
    · Idioma: castellà.
    · Activitat: cada dia es reben uns quants missatges, és una llista molt activa. Hi ha l'opció de rebre els missatges agrupats en un de sol cada dia, per evitar saturar el correu.
    · Descripció (text traduït de la seva web): "Si t'agrada la música country, sigui quin sigui el teu estil preferit, aquest és el teu espai. Intercanvia idees, revistes, fotos, comenta, pregunta... ".

Country Club Alt Maresme:
    · Lloc a internet: http://groups.msn.com/CountryClubAltMaresme.
    · Tema principal: ball country, des de l'Alt Maresme.
    · Idioma: català i castellà.
    · Activitat: de moment menor que les anteriors, però està en fase de dinamització.
    · Descripció (text de la seva web): "Som un grup de gent de l'Alt Maresme, amants del ball amb música Country. El nostre instructor es l'Emili Muntaner, dos vegades campió d'Espanya de coreografia country".

La Diligència:
    · Lloc a internet: http://launch.groups.yahoo.com/group/diligencia.
    · Tema principal: llista del programa de radio d'en Lluís Sala.
    · Idioma: català, castellà i anglès.
    · Activitat: més o menys un parell d'e-mails setmanals, amb la programació de cançons del programa i un concurs entre els oients.
    · Descripció (text de la seva web): "Grup creat pels conductors del programa de música country & americana "La Diligència", d'Ona Música i que pretén mantenir informades a les persones que el segueixen o que hi estan interessades, així com facilitar l'intercanvi d'opinions entre els membres de la llista".

Crazy Dreams:
    · Lloc a internet: http://www.crazy-dreams.net.
    · Tema principal: novetats sobre aquest grup català.
    · Idioma: castellà.
    · Activitat: cada cop que hi ha alguna activitat relacionada amb ells.
    · Descripció: enviant un e-mail a info@crazy-dreams.net en Joan Enric us mantindrà informats de totes les activitats del grup. Per cert, a veure si aviat en podem tornar a gaudir! :-)


A partir d'aquesta setmana, incorporaré tots aquests enllaços al menú esquerra de la pàgina. N'afegiré alguna d'internacional, que avui no he tingut temps d'incorporar.

Si coneixeu alguna altra llista de distribució que pugui ser interessant, podeu deixar un missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars