La Festa de tots


Primera Festa Countrycat
En .sa en el moment de l'entrega del regalet



Aquest podria ser el titular per la crònica de la Primera Festa Countrycat, de divendres passat al Shotwell. Més de 100 countrycatencs i countrycatenques segons l'organització i 2 segons la guàrdia urbana van passar en un moment o altre per la festa.


Classes de Linedance

Tot plegat va començar una mica abans de les 22:00h, amb una classe de la Neus on vam repassar dues coreografies que posteriorment es farien a la sessió de ball, el Don't you like it i el No ring.

Aquí m'agradaria destacar el paper de la Sílvia, una lectora fidel però poc introduïda en el món del country, que tot i ser el segon cop que ballava linedance va ser capaç de fer el No ring ràpid sense pràcticament cap error! Impressionant. "Pajarita", tens un gran futur en això del Linedance!!! :-)

Mica en mica el Shotwell es va anar omplint de gent, i amb els primers balls l'ambient començava a carregar-se. Va ser necessari apujar l'aire acondicionat perquè la calor era sufocant.

I què millor quan puja la temperatura, que un ball de parelles? ... ... ... Així que després dels dos balls que va explicar la Neus va venir la presentació mundial del Mad About You (Boig per tu), a càrrec de la Glòria i un servidor, creadors del ball.

Tot i que semblava que no ens en sortíem, al final crec que força gent el va seguir correctament, oi? Donades les limitacions d'espai, de temps i d'homes, el resultat va ser força bo. Què ho fa que sempre són més les dones que els homes?

En fi, esperem que us agradés el ball. Recordeu que la cançó lenta era d'en Brad Paisley (I've been better) i que la cançó del ball és d'en Pep Sala (Nina de Mallorca). Era una incògnita si agradaria o no aquest tema per un ball però la sensació que em va donar és que va agradar força.

Com va dir la Glòria, en Pep Sala és un dels millors Músics (no només cantants) dels que actualment disposa la música del nostre país. I els bons músics composen bones cançons ja sigui en català, anglès o mandarí! Tampoc tenim perquè recòrrer sempre a americans per ballar, no? Ja que el country d'aquí es fa amb comptagotes, almenys aprofitem-les...


Una sorpresa a la meitat

Doncs bé, en teoria, després del ball de parella venia la Sessió de 30 balls que havíem planejat. Doncs no. Resulta que els ex-companys del Bailongu i altres mogudes, capitanejats per les idees d'en JdGràcia (oi?), no se'ls va ocòrrer res més que fer-me emmarcar un seguit de fotografies amb un verset al mig i moltes dedicatòries. No me les feu aquestes coses, que després si m'emociono la gent se'n riurà de mi!!!

Conyes apart va ser un gran regal. Com molt bé va dir-me en Jordi, aquest obsequi representava a tots els seguidors de Countrycat, no només els què havien pogut signar abans. Com que tampoc era plan de desenmarcar la cartulina i anar-ho passejant amunt i avall no vaig poder recollir les signatures de tots.

De debó us dic que em va fer molta il·lusió i que detalls com aquest són els que ajuden a escriure un missatge cada dia.


Top-24 Dance Session

Després d'aquest obsequi, entregat amb l'Amarillo by morning de fons, sí que va arribar la Sessió Top-30 de balls.

I què fa falta, apart dels dansaires, per ballar 30 balls? Doncs la música!!! I qui millor per posar música que un bon amic i un gran DJ? ... ... ... Llàstima que al final no va poder venir i va haver de punxar en Joan Enric, però què hi farem...:-)) Merci nen per tot!!!

Els 30 balls que s'havien plantejat en un principi es van reduir a 24 ja que anàvem amb retard. Però això no vol dir que fos una gran sessió de bona música i bons balls. Es van ballar des d'un Web on fins al Legends, passant pel Feet, el Cowboy by night, el Don't be wrong, un extrany i rapidíssim Ghost Train, el Four Wheel i el No Ring entre molts altres. Es va veure un molt bon nivell de ball entre tots els assistents.


Concert d'en Frank&Toni

I després d'aquesta condensada sessió a càrrec de la música d'en Joan Enric es va passar al concert d'en Frank i el Toni, tal i com ens tenen habituats els divendres a la nit.

El repertori habitual per acabar de cansar-nos ballant sense parar un tema rera un altre. La primera part del concert, de mitja hora, va deixar pas al sorteig de 5 CD's Countrycat entre els assistents.

El CD contenia 24 temes country, amb els seus respectius balls "habituals", des de la cançó d'en Toby Keith Who's your daddy fins al Four Wheel Drive d'en John Michael Montgomery. Us ho deia en la pàgina de promoció de la festa i us ho repeteixo ara: els afortunats que us va tocar el CD, no el feu servir només per ballar perquè l'estaríeu desaprofitant! Feu-me cas, val la pena sentir-lo també. I ja no dic treure'n la lletra per practicar l'anglès...

Després la segona part del concert, un altre sorteig de 5 CD's i encara més música a càrrec d'en Frank i el Toni. I fins a quarts de quatre de la matinada molta gent encara va quedar-se al Shotwell 59.


Fotografies de la nit

Aquest cop, gràcies a un canvi de càmera i a una fotògrafa que en sap més que no pas jo, les fotografies no han quedat fosques! Mica en mica les noves tecnologies es van aplicant a Countrycat...

N'hi ha un munt perquè com que no costa un duro revelar-les es pot anar fent... De totes maneres, si en vau fer i me les feu arribar les penjaré amb molt de gust. Ho podeu fer a la direcció de sempre: countrycat@terra.es, i a poder ser intenteu que no pesin gaire.

Podeu veure a veure si hi sortiu des de Countrycat Fotografies.


Agraïments

Tal i com escrivia dissabte en un missatge al Fòrum Countrycat, la festa de divendres va representar el què fa un any ni tant sols podia imaginar. En un any hem aconseguit entre tots crear un espai dedicat al Country i al Linedance, on informar-nos, debatre, buscar, preguntar i opinar sobre el què més ens agrada. I tot això intentant sempre que imperi el bon rotllo i el respecte per les opinions de tothom.

Han estat més de 15.000 les visites que hem acumulat durant aquest any a la web, amb el rècord de gairebé 2.500 en l'últim mes i una mitjana de més de 90 visites al dia. Si hi afegim les més de 100 persones que vau venir divendres al Shotwell 59 (i les que no vau poder) podem concloure que Countrycat té una bona salut i disposa d'una pila de lectors/es fidels. I permet encarar el segon any amb força i il·lusió. I això gràcies a vosaltres i al vostre suport.

Tornant a la festa de divendres, em va fer molta il·lusió veure'us a gairebé tots al Shotwell (els què no vau poder venir ho entenc perfectament i ja us faré l'abraçada/petonets el proper cop que ens veiem) i poder ballar, escoltar música, xerrar, fer-me fotos amb tots vosaltres. Sou igual de bona gent virtual que presencialment! :-)

I per això us vull agrair a tots els què vau venir divendres ( i als que no vau poder també) per haver-me donat les felicitacions i els ànims que em vau donar. I per ser tant ben parits, què carai!

Evidentment, merci al Shotwell per deixar-nos el local per una nit demostrant un cop més que fa tot el què pot per fer crèixer el country a Catalunya. Ah! I a la Marta per fer tant bones fotografies!!! Eh que no han quedat tant fosques aquest cop? :-)


A tots i totes, moltes gràcies!

Comentaris

Entrades populars