Inauguració d'un nou local a l'espai on hi havia el Jambalaya

(Missatge actualitzat a les 08:36 - Aquest missatge s'ha elaborat fent un recull dels missatges publicats al Fòrum Countrycat o als mails que m'han arribat a countrycat@terra.es. A tothom, moltes gràcies per la vostra col·laboració)

Ahir, la inauguració
Finalment ahir a les 20:00h va obrir les portes el local on abans hi havia hagut el Jambalaya.

El què encara ningú ha confirmat és el nom del local, si continua sent Jambalaya o si s'anomenarà New Jamba com s'apuntava ahir al Fòrum Countrycat. Fins que algú ens confirmi el nou nom, el continuarem anomenant "Local on abans hi havia el Jambalaya".

Segons en Xavier que va assistir a la inauguració: "hi ha menys espai de local a la part antiga de l'escenari i de la segona barra. Al racó de les taules hi han posat el nou escenari. Bon ambient, música, ball i birres. Classes tots els dies menys divendres."

Si algun altre dels assistents a la inauguració d'ahir vol deixar la seva opinió, pot fer-ho al Fòrum Countrycat.


Diferents propietaris
El què és segur és que els propietaris del nou local són diferents als anteriors.

L'antiga web del Jambalaya ha estat desconnectada i en el Fòrum que han creat per mantenir-ne viva la flama no en diu res.

Cal deixar clar que tant la web com el Fòrum que hi ha en substitució, es desmarquen totalment de la nova direcció del local. En altres paraules, que ni la web ni el Fòrum el porten els nous propietaris o clients, sinó els anteriors.

Precisament, els antics aficionats del Jambalaya, han organitzat el proper dia 14 una trobada-homenatge al Shotwell 59, que ja vam comentar en aquest missatge de dimarts passat.


Dos ambients al Wild Bunch
La inauguració d'ahir al Masnou arriba encara no una setmana després que el Wild Bunch de Vilassar hagi estrenat una nova distribució al local, amb dos ambients musicals, els dissabtes a la nit.

Una zona amb el country més comercial i l'altre amb el Country més tradicional, on en Mario Travis hi punxa. Segons les opinions que n'he llegit a diversos Fòrums, la idea ha tingut bona acollida, hi ha bon rotllo entre els dos ambients i s'ha aconseguit satisfer a tothom.



De moment no tinc cap més notícia. Si algú en sap alguna cosa més de tot plegat o creu que pot aportar informació complementària, si us plau que ens ho comenti deixant un missatge al Fòrum Countrycat o m'envïi un mail a countrycat@terra.es. Merci.

Comentaris

Entrades populars