Festa Redneck el 14 al Shotwell


Shotwell59
Font:Shotwell59



Quan tot just encara ressonen les botes de divendres a la nit picant al terra del Shotwell59, aquest local ja n'ha pensat una altra per convocar a tothom.

Sembla realment que Countrycat tingui comissió amb el local, perquè últimament només parlem del Shotwell59, però és que l'activitat de les darreres setmanes i les properes serà constant.

Aquest cop, segons m'ha fet arribar en Homer Navarro a countrycat@terra.es, el proper dia 14 de febrer hi haurà una Festa Redneck amb la millor música country que us pogueu imaginar.

El Dj serà en Mario Travis, ex del Jambalaya, que hi anirà amb el seu arsenal de CD's per fer escoltar els millors temes del millor country al personal que vagi al Shotwell59.

La festa està previst que comenci pels voltants de les 00:00 de la nit però no se sap quan acabarà: tot és possible quan hi ha ganes de festa...

Així que ja ho sabeu: els que no sortiu de casa de tristor des de que va tancar el Jambalaya, no us podeu perdre aquesta festa-homenatge que es farà al Shotwell59!

Comentaris

Entrades populars