Especial i Concurs d'Elvis a Terra


Elvis Presley
Font: Fifties Web



Des de fa ja un temps el portal Terra té disponible un especial sobre Elvis Presley, arran de la sortida a la venda l'octubre passat del CD Elvis 2nd to None.

Hi podreu escoltar fragments de bastants cançons de l'Elvis i treure molta informació de cada tema. També hi ha una classificació cronològica dels temes, que permet veure l'evolució del seu estil. Evidentment, un entès en Elvis trobarà poques novetats però aquells que no en sigueu experts segur que hi descobriu alguna cosa.

És una pàgina que permet distreure's una estoneta, escoltant en tot moment molt bona música de fons.

Aquest especial que presenta Terra no és més que la versió en castellà de la pàgina oficial de l'àlbum, en anglès, que és aquesta. Si compareu veureu que les dues pàgines són clavades, només que una és en castellà i l'altre en anglès.

Ara bé, la novetat que presenta aquests dies l'especial de Terra és que durant el mes de Febrer hi faran un Concurs on es podran guanyar força premis relacionats amb el cantant de Memphis: 15 singles del remix que Paul Oakenfold ha fet del tema "Rubberneckin'', 5 caixes de 'Close Up', 5 caixes de 'Artist Of The Century' i 5 discografies d'Elvis Presley.

Per saber com optar a guanyar aquests premis només cal que entreu a aquesta pàgina del concurs. Que hi hagi sort!

Comentaris

Entrades populars