Country al Col·legi de Nª Sra. del Pilar


Country al Col·legi de Nª Sra del Pilar
Foto de grup. Font: Countrycat Fotografies



Des de Countrycat sempre hem intentat potenciar i donar a conèixer diferents llocs on aprendre a ballar country de Catalunya.

Fruit d'aquest afany, fa unes setmanes vam elaborar una llista amb tots els horaris i locals comercials on és possible escoltar i ballar country, que mantenim permanentment actualitzada. Per qui vulgui veure-la, que entri a aquesta pàgina. Igualment la teniu disponible al menú esquerra de Countrycat.

Com anava dient, una de les intencions de Countrycat és promocionar els llocs on es balla linedance, ja siguin locals o escoles de ball o classes particulars a un grup (per exemple, als amics d'Almenar, del qual en tornarem a parlar un dia d'aquests gràcies a un mail que m'ha enviat la Pilar a countrycat@terra.es).

Doncs avui donarem a conèixer un d'aquests grups, gràcies a l'Elisenda que n'és alumne.

Es tracta del grup que, capitanejat per la Neus, fa classes de linedance els diumenges al Col·legi de Nostra Senyora del Pilar, al carrer Casanovas de Barcelona, cantonada amb Londres o Paris, un dels dos.

S'hi pot apuntar tothom qui vulgui, ni molt menys és un grup tancat. Els horaris són els divendres de 19:00 a 21:00 i els diumenges de 18:30 a 20:30. L'entrada val 4 euros i tens dret a beguda. Hi solen aplefar-s'hi unes 30 persones, o sigui que no són 4 gats ni molt menys! A la fotografia que m'ha enviat l'Elisenda teniu una mostra de l'alumnat.

I ara vé el més curiós: el local és ni més ni menys que una sacristia!!! Segur que allí s'hi balla com els àngels!!! ;-) Els ateus no us espanteu, que el grup és de ball, no de cataquesi! :-))

El nivell del grup és entre intermig i avançat, però a un principiant també se l'acollirà amb molt de gust, tot i que potser li costi de seguir algun ball al principi. S'hi fan balls de l'estil del Lightning Polka, Islands in the Stream, Really Love, What About Now,...

En fi, que els interessats podeu contactar via Fòrum Countrycat amb la Neus o l'Elisenda i estaran encantades de poder-vos ajudar.

I us dic el mateix de sempre: si voleu promocionar un grup de ball, local, esdeveniment country, només cal que m'expliqueu de què va enviant un mail a countrycat@terra.es, que amb molt de gust i si em dóna la gana us el publicaré! :-)

Comentaris

Entrades populars