Carnestoltes Country aquest cap de setmana

Countrycatencs i countrycatenques, aquest cap de setmana és Carnestoltes.

Què lluny que queden aquelles disfresses de bruixa, bruixot, d'Artagnan, Superman,... Qui no s'ha disfrassat mai d'alguna cosa? Anant a una reflexió més filosòfica, hi ha gent que ha d'anar disfressada cada dia...

I d'entre totes les disfresses sempre ha tingut molt d'èxit entre els més menuts la vestimenta de cowboy. Deu ser per les pistoles, el barret i tota l'indumentària. Un dels meus traumes infantils és no haver-me disfrassat mai de cowboy de petit (les pistoles eren massa violentes pels meus pares... Sic!) Però tampoc em posaré a fer de Woody Allen ara amb les meves neures... :-))

Anem al gra. Quins carnestoltes country es celebren a Catalunya? A continuació en teniu una mostra:

Divendres 20 de febrer
    · Magma Sabor, de Pineda de Mar. En aquest local del carrer Dr. Bertomeu 70 de Pineda, s'hi celebrarà un concurs de disfresses amb un premi de 100 € pel guanyador. També hi haurà ball lliure i ensenyament de balls nous.

Dissabte 21 de febrer
    · Country Klan, de Barcelona. Festa Carnestoltes Western al local del carrer Aribau 66 (934531019).
    · Texas Country Bar, de Vilassar de Dalt. Des de la web del Texas anuncien aquesta festa de carnestoltes amb premis i tot per les disfresses més originals.


Estic segur que en tota la resta de locals catalans es farà algun tipus de celebració o altre. Si algú en té constància, que deixi un missatge al Fòrum Countrycat.

Per saber els horaris de les classes de linedance dels locals de Catalunya, podeu consultar aquesta pàgina de Countrycat.

Comentaris

Entrades populars