1ª Trobada de Professors de Country Line Dance de Catalunya


Buffalo
Font: Countrylandia



Com ja anunciàvem fa uns dies a Countrycat, el proper cap de setmana tindrà lloc al Buffalo Country Club de Sant Fruitós del Bages la Primera Trobada de professors de Country Line Dance de Catalunya.

Tot plegat es desenvoluparà les nits dels dies 13 i 14 (aquest divendres i dissabte), a partir de les 23:00h, al Buffalo mateix.

Per saber com arribar al Buffalo podeu consultar un mapa que trobareu a aquesta pàgina.

La trobada consistirà en que cada professor participant explicarà un ball, amb una duració màxima de 30 minuts.

És una ocasió molt bona per aprendre a ballar de la veu dels millors balladors/es del moment. Participaran en la trobada els/les millors professors/es de Linedance del país. Concretament, el planning per aquests dos dies és el següent:

Divendres 13
    · Cinta (Shotwell59)
    · Amadeu Roure (Agrupació)
    · Esteve Mir (Ex Manlleu city, Les Dames, Agrupació)
    · Sergi (Buffalo)
    · Melly (Palafrugell)

Dissabte 14
    · Neus (Buffalo)
    · Mercè (Vivaldi)
    · Pilar (Berga, Montmajor)
    · Josep (Tejano, Klan)

És sense cap mena de dubte una molt bona iniciativa que cal aplaudir. Són passos com aquests els que ajuden a promocionar el country a casa nostra.

Ara tenim Workshops, Maratons, Concursos de balls, Trobades de professors, Festes per parar un tren.... què inventaran els locals la setmana vinent? :-)

Podeu trobar la informació de la trobada a aquesta pàgina provisional del Buffalo. Segons ens ha comunicat la direcció, estan treballant en una nova web definitiva, molt més fiable que l'actual. Una molt bona notícia!

Lamentablement no em podré desplaçar fins a Sant Fruitós per assistir algun dels dos dies a la trobada. És per això que us agraïria més que mai que si algú de vosaltres té un periodista o fotògraf amagat a dins seu, que el faci sortir i ens envïi una crònica o fotografies de la trobada (ni que siguin dues frases explicant com va anar tot) a l'adreça de sempre, countrycat@terra.es.

Amb el material que envieu podrem fer un missatge el dilluns següent per informar a tothom de l'èxit de la trobada!

Comentaris

Entrades populars