Sessió "hardcore" ahir a la Fila

I és que l'Anna va preparar un programa dels que feia temps que no es veien a la Fila. Va ser semblant en quant a intensitat a les antigues classes d'avançats que hi havia hagut a la Fila.

Vam començar amb un Austin Motel que, només pel fet de tenir la cançó que té (George Strait - All my ex's live in Texas), ja disfrutes ballant-lo. Podeu repassar el full del ball des de Countrycat Line Dance.

El segon ball de la nit va ser el Reagge Cowboy, que també feia temps que no practicàvem. Anar al full del ball.

Però el cansament encara havia d'arribar amb l'Around Here. Per fi un ball meu s'explicava a algun local!!! :-)

I per això m'agradaria agraïr a l'Anna tot plegat. Per l'esforç d'aprendre'l i sobretot, per l'esforç d'explicar-lo. Els que ereu ahir a la Fila ho podeu entendre.

Va ser el ball que, juntament amb l'Elisa i la Glòria vam presentar al I Concurs del Shotwell. (Podeu veure la crònica de l'acte en aquesta pàgina i les fotografies en aquesta altra). El ball va quedar no gaire ben classificat (9/12), però ens ho vam passar molt bé.

No es tracta d'un ball llarg (64 temps), ni de passos excessivament estranys. Crec que la dificultat es troba en el ritme (que varia al llarg de la cançó) i en aguantar l'equilibri, sobretot en la volta de 8 temps del final, pivotant sobre la cama dreta. Podeu repassar el ball des d'aquesta pàgina.

En fi, a risc de semblar egocèntric, tenia ganes i em feia il·lusió fer un petit comentari de la nit d'ahir.

Comentaris

Entrades populars