Properes activitats al Nashville i Wildbunch


Nashville Country Club
Font: Countrycat Fotografies


Com que no tinc localitzat cap esdeveniment country per aquest cap de setmana, us faré un avanç del què publica la web del Nashville per aquest 2004 que tot just comença. Destaca la qualitat dels cantants que venen.

També destaca la bona relació existent ente el Nashville i el Wild Bunch, que fa que molts dels artistes toquin a ambdós locals. Un molt bon exemple de "competència col·laborativa" entre negocis. Tots dos, i sobretot els fans del country, hi sortim guanyant.

    · 23 (Wild Bunch) i 24 de Gener: Concert de Harry Austin. "Nascut a Califòrnia però actualment viu a Alemanya. És un clar intèrpret del gènere Outlaw. Les seves influències sónMerle Haggard, Waylon Jenings, Hank Williams i Junior Brown. Honky Tonk i Country Tradicional. L'entrada al Nashville valdrà 8 € amb consumició inclosa.

    · 11, 12, 13 (Wild Bunch) i 14 de Gener: Concert de Shane Worley. Nascut a Tennesse. Honky Tonk y Country Tradicional. L'entrada al Nashville valdrà 8 € amb consumició inclosa. Podeu escoltar alguns dels seus temes des d'aquesta pàgina del Nashville.

    · 3 i 4 (Wild Bunch) de Març: Concert de Danni Leigh. Nascuda a Virginia però consagrada com a artista country a Texas. Ha estat de gira amb grans estrelles com Alan Jackson, Travis Tritt, Sawyer Brown, George Jones, Dwight Yoakam, Tracy Lawrence i Neal McCoy entre altres. La venda d'entrades començarà el dia 1 de febrer.

    · 14 15, 16 i 17 d'Abril: Concert de Pauline Reese. Nascuda a un ranxo de Texas. La seva història ha estat molt lligada als Rodeos i als Honky Tonks de Texas. Ha compartit escenari amb Johnny Bush, Merle Haggard, Gene Watson, Kevin Fowler, Mark Chesnut i altres. És intèrpret, composa i escriu cançons. Estil Western swing.

I molta atenció perquè el Mr Banjo 2004 ja escalfa motors pels dies 16, 17 i 18 de Juliol... (Pàgina del Mr Banjo 2004)

NOTA: Per fer el missatge d'avui he utilitzat text que està publlicat a la web del Nashville. És el text què he escrit en cursiva.

Comentaris

Entrades populars