Nou domini: www.countrycat.tv


Nou domini: http://www.countrycat.tv
Countrycat té nova adreça: http://www.countrycat.tv


Ves per on, com que Countrycat es va portar molt bé durant l'any, ahir els reis li van dur un regal: un domini de propietat a Internet!

A partir d'avui, els qui tingueu el gust de voler llegir Countrycat :-P ho podeu fer-ho des d'aquesta altra direcció: http://www.countrycat.tv

Després d'haver passat unes festes on de vegades la pàgina no es podia obrir, he estat investigant i he arribat a la conclusió que el motiu era el domini anterior, acabat en .tk

Aquesta terminació era totalment gratuïta i es podia aconseguir fàcilment a través de la web http://www.dot.tk. Però, com que no costava un euro, no era 100% fiable. Per això he decidit fer una mica de gasto (no tant per altre cantó) i comprar el domini http://www.countrycat.tv

La diferencia essencial amb l'anterior, és que aquest és de propietat i l'altre no ho era.

Les diferències de cara a l'usuari són bàsicament dues: (1) millora en la fiabilitat ja que a priori no ha de fallar mai, i (2) si entreu des del nou domini no us sortirà la pop-up (finestreta) que apareixia abans a l'entrar a la pàgina.

Fent un símil amb el món real, si, posem pel cas, Countrycat fos un honky-tonk, ara tindria una entrada més bonica, a un lloc més cèntric i a més, la porta no s'encallaria com abans! :-)

Alguns us preguntareu: per què .tv? Que potser Countrycat vol fer el salt a la caixa tonta? Què fas que vols sortir a la tele?

El motiu d'aquest domini és que tots els altres estaven ja comprats. Com que en anglès countrycat pot voler dir gat de pagès, imagino que algun espavilat va comprar els dominis. En fi, tot i que alguns no funcionen, us poso els enllaços per què pogueu veure quins altres Countrycats hi ha pel món!

Countrycat...
     .com (aquest no va)
     .net (motos de neu!)
     .org (tampoc funciona)
     .info (tampoc va)

El fet que no funcionin, vol dir segurament que la persona o empresa que els va comprar, no els està utilitzant. És molt freqüent a Internet: la gent compra dominis com aquell qui compra accions a la borsa per després vendre'ls a preus més alts.

Sense anar més lluny, a l'Ajuntament de Barcelona li va passar amb el domini www.barcelona.com. El va comprar una empresa americana i ara estant amb judicis per veure qui té dret a utilitzar-lo.

Bé, no m'enrotllo més. Espero que tots sortim guanyant amb el canvi i que això ens permeti continuar aprenent (jo el primer) cada dia una miqueta més de la nostra afecció preferida!

Comentaris

Entrades populars