Harry Austin al Wild Bunch i al Nashville


Harry Austin
Font: Web Nashville



Aquest cap de setmana es podran viure dos concerts d'en Harry Austin a Catalunya.

El primer serà avui, al Wild Bunch de Vilassar i el segon demà, al Nashville Country Club de Terrassa. Desconec si al Wild cal pagar entrada o no, tot i que seria lògic que així fos. El Nashville sí que n'informa a través de la seva web i l'entrada valdrà 8 euros amb consumició inclosa.

Segons publica la mateixa web del Nash, "Nascut a Califòrnia, actualment viu a Alemània. Harry és un clar intèrpret del so Outlaw, les seves influències són Merle Haggard, Waylon Jenings, Hank Williams i Junior Brown. Un estil Honky Tonk i Country Tradicional."

La pàgina web d'en Harry Austin és aquesta. Però desgraciadament està escrita en alemany, o sigui que no me n'he assabentat gaire del què hi diu. Però m'ha semblat entendre que treballa o havia treballat també de fotògraf publicitari.

En fi, un parell de bons concerts que segur que seran de bon escoltar.


Altres activitats del cap de setmana:
· Divendres 23: Concert de Pep Sala a Luz de Gas. No és country, però és dels que més s'hi acosta de tot Catalunya. El seu "Guitarrista", Josep Lluís Perez, era habitual del Jambalaya. I alguna cançó country ha gravat (Nina de Mallorca sense anar més lluny). El millor exponent actual, musicalment parlant, del què al seu temps va anomenar-se Rock català.

· Dissabte 24: En David explicarà el seu ball Jako Stomp al Kansas de Mollet, a partir de les 24:00. Jo encara no el sé, i ni tant sols l'he vist, però m'han assegurat que és un ball molt guapo. Si aneu al Kansas ho podreu descobrir!

Comentaris

Entrades populars