Canvis en el disseny del menú de l'esquerra


Nou disseny a Countrycat
Nou disseny del menú esquerra a Countrycat


Com que la pàgina ha anat creixent força els darrers mesos, m'he vist obligat a reestructurar una mica el menú esquerra de Countrycat.

Pel que fa a la distribució de continguts, he posat a dalt de tot els enllaços que més poden interessar, com són Countrycat Linedance, Countrycat Fotografies i el Fòrum Countrycat. D'aquesta manera, l'accés a aquestes pàgines "filles" de Countrycat és molt més ràpid i directe.

A continuació, hi ha el calendari i el cercador intern. Ho he englobat perquè totes dues utilitats persegueixen el mateix objectiu: fer accessibles missatges anteriors que s'hagin publicat a Countrycat.

Més avall hi ha uns quants quadres d'informació destacada, destinada als visitants que cerquin informació del country i del country a Catalunya.

D'aquesta manera, trobem tant una llista amb les webs dels locals country catalans (els què en tenen), com un enllaç a una pàgina amb la totalitat de classes de linedance dels locals catalans, com les cròniques dels esdeveniments que es vagin celebrant o també els reculls d'informació sobre cantants que de tant en tant es publiquen a Countrycat.

Finalment, hi ha enllaços als programes de radio sobre country que es poden escoltar des de Catalunya o des d'internet. Per últim, hi ha els enllaços recomenats per fer-se una idea més àmplia del country del país.

En fi, espero que la nova organització vagi millor a tothom, tant als habituals com els qui visitin la pàgina per primer cop. A tots, moltes gràcies per fer-ho!

Comentaris

Entrades populars