Properes activitats al Klan Country Bar

Gràcies al mail que em va enviar en Harley l'altre dia, avui us informo de properes activitats que estant muntant la gent del Klan Country Bar.

Per començar, una molt bona noticia com és un concert dels Crazy Dreams el proper 13 de desembre. La desgràcia per molts de nosaltres és que coincideix el mateix dia i hora que el 1r Concurs de balls del Shotwell59.

El concert serà dissabte a partir de les 22:30h. L'entrada valdrà 5€ i tindrà consumició. El Klan Country Bar està al carrer Aribau 66 de Barcelona (Veure mapa). El telèfon del local és el 93 453 10 19.

Per més informació sobre el concert i aquest grup català de country, podeu visitar la web dels Crazy Dreams.


Però no acaba aquí la història! Resulta que la gent del Klan ha organitzat una marató de ball ni més ni menys que de 150 balls!!!!!! Encara no hi ha una llista amb els balls que es faran però de ben segur que hi seran pràcticament tots.

Aquesta festa serà el dia 19 de desembre, a partir de les 21:30h i fins a quarts de tres de la matinada. M'ha comentat en Harley que també s'ensenyaran tres balls nous i que tant ell com l'amo del Klan estaran punxant la música.

Sens dubte sempre és una bona noticia una marató de ball. S'agafeix a la ja tradicional del Nashville i a la que va organitzar el Saloon fa unes setmanes (disculpeu si me'n deixo d'altres). La primera sol ser de 100 balls i la segona va ser de 50. No tinc constància de cap marató de 150 balls fins el moment. Un repte al que caldrà respondre amb bones cames i memòria, per saber tants balls...

Bé, caldrà que els qui vulguin participar-hi es vagin entrenant.


Aquestes dues noticies me les ha passat com ja he dit en Harley i també podeu llegir-les des de la seva pàgina web.

Comentaris

Entrades populars