Premis Anuals Toma 1


Toma 1
Font: Web Programa


Si fa uns dies presentàvem la pàgina web de La Diligència (d'en Lluís Sala i en Jesús García), avui us presentaré pels qui no la conegueu la pàgina web del programa de Radio 3 Toma 1, que fa anys que condueix amb encert en Manolo Fernandez (el presentador d'enguany del Mr. Banjo).


Podeu entrar des d'aquí a la pàgina web de Toma 1.

De la mateixa manera que La Diligència, Toma 1 on-line també facilita tot tipus de contingut utilitzat en les diferents edicions del programa.

Concretament, des del juny de 2002 fins la setmana passada. Des d'aquesta pàgina, tindreu accés a la informació del programa que vulgueu. Malauradament no es pot escoltar per internet, però igualment es poden consultar dades molt útils per entendre què es la música country i els seus cantants més destacats.

Però també m'agradaria destacar avui els Premis Anuals Toma 1 que ha convocat en Manolo Fernandez. Es tracta d'escollir entre tots els millors artistes de l'any, al més pur estil CMA Awards. Des de l'Artista de l'any fins a la Millor cançó. Podeu veure les categories des d'aquesta pàgina.

Per participar només cal que envieu la informació al correu electrònic del programa. Teniu de temps fins a finals d'aquesta setmana. El programa del 4 de gener serà un especial que girarà a l'entorn del què hagin votat els participants.

Per participar del concurs podeu entrar a aquesta pàgina.

Comentaris

Entrades populars