Marató de balls al Klan Country Bar


Klan Country Bar
Font: Web Crazy Dreams



Tal i com ens va anunciar en Harley fa uns dies, avui a la nit tindrà lloc la marató de balls del Klan Country Bar de Barcelona.

La festa començarà a les 21:30 i s'allargarà fins ben entrada la matinada ja que la marató constarà d'entre 100 i 150 balls.

Sens dubte sempre és una bona noticia una marató de ball. S'agafeix a la ja tradicional del Nashville i a la que va organitzar el Saloon fa unes setmanes (disculpeu si me'n deixo d'altres). La primera sol ser de 100 balls i la segona va ser de 50. No tinc constància de cap marató de més de 100 balls fins el moment. Un repte al que caldrà respondre amb bones cames i memòria, per saber tants balls...

Tot i que no hi ha una llista oficial amb els balls que es faran, de ben segur que s'acabaran fent els més populars. Recomano fer un repàs a aquells més oblidats navegant una mica per Countrycat Line Dance.

[Aprofito per recordar-vos que aquests últims dies s'han afegit uns quants balls a la pàgina: Enjoy It (Josep-Taxikey), Lonely Jazzbox (Elsa, Esther, Salva i Jose), Around Here (Elisa, Glòria i .sa) o Honky Tonk Angel (Sílvia i Ferran), entre altres balls]

El Klan Country Bar és al carrer Aribau 66, de Barcelona. Pels qui com jo, encara no hi hagin estat mai, podeu veure com arribar-hi en aquest mapa.

Ens hi veiem aquesta nit!

Si algú coneix alguna altra activitat per avui o pel cap de setmana que no dubti en fer-nos-ho saber deixant un missatge al Fórum Countrycat.

Nota: per fer el missatge d'avui he utilitzat tant la web d'en Harley (contingut) com la web dels Crazy Dreams (imatges i enllaços).

Comentaris

Entrades populars