divendres, de desembre 12, 2003

Ball i música per parar una diligència!

Un altre cap de setmana carregat de country per tots els gustos! Aquí teniu algunes suggerències:

Divendres 12.
    · Concert dels Ringo's Electric Cowboys al Nashville de Terrassa. Aquest cop, els Ringo's presenten el seu primer disc en un dels Honkytonks més populars de Catalunya. El concert començarà a partir de les 23:30h i l'entrada valdrà 8 euros.

Dissabte 13.
    ·
1er Concurs de Country Line Dance del Shotwell59. Com ja es va anunciar des de Countrycat en aquest missatge, el local del carrer Aviació de Barcelona organitza per primera vegada un concurs de ball. La inscripció de grups ha anat a bon ritme i de ben segur que la cosa estarà renyida. Des d'aquí molt sort a tots els participants! El concurs començarà a les 22:00 i l'entrada és gratuïta.

    · Concert dels Crazy Dreams al Klan Country Bar. Què no dir d'aquest grup català que, tot i que no tenen disc publicat, també se'ls ha de tenir molt en compte perquè anar a un concert d'ells significa ballar i disfrutar sense parar! El concert començarà cap a les 22:30 i l'entrada valdrà 5 euros amb consumició. Si voleu ampliar informació, visiteu aquesta pàgina de la web dels Crazy's.

Dilluns esperem oferir la crònica d'alguna d'aquestes activitats! (i alguna foto fosca...) Ja sabeu que si mai voleu contribuir amb algun article, només l'he d'enviar a countrycat@terra.es.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger