Web que et troba artistes relacionats

Avui us parlaré d'una pàgina web força curiosa, Musicplasma.com

Alguns de vosaltres coneixereu pàgines com Amazon, la botiga on-line de música (entre altres coses). Alguns observadors haureu vist que quan selecciones un CD determinat, apareixen a la mateixa pàgina artistes relacionats perquè puguis caure a la tentació de comprar més. Confesso que he caigut a la trampa uns quants cops...

Doncs bé, la web que us presento avui és força semblant a això. Es tracta d'una pàgina on escrius el nom d'un artista determinat i t'apareix un mapa musical complert on hi figuren tots els artistes que estan relacionats amb aquest cantant.

A veure si sabeu amb qui he fet la prova? Correcte. Buscant per George Strait apareixen com a artistes més propers Alan Jackson, Brooks&Dunn i Tim Mcgraw. Més lluny al mapa m'apareixen Trick Pony, Toby Keith i Kenny Chesney.

Buscant per Heather Myles apareixen com a més properes Danni Leigh i Joni Harms.

Per fer un cop d'ull a Musicplasma, cliqueu aquí.

Cal que escriviu el nom de l'artista a una caixa que trobareu i clicar a "Search".

Evidenment, un cop has fet una cerca, al menú esquerra de la pàgina apareixen els CD's del cantant en qüestió i la possibilitat de comprar-los on-line a través... d'Amazon, evidentment. Hi ha gent molt espavilada.

Comentaris

Entrades populars