Sleepy LaBeef aquests dies a Catalunya



Sleepy LaBeef

Font: Sleepy LaBeef.com




Després d'un concert que segons les cròniques va ser un gran èxit al local La Gruta de Madrid, aquest cantat d'Arkansas actua avui divendres i demà dissabte al Nashville Country Club de Terrassa.

Diumenge ho farà a la Sala Yesterday d'Arenys de Mar i el dia 12 al Wildbunch. També actuarà el 13 a Girona i el 15 a Andorra.

Al concert de Madrid va tocar durant més de dues hores de concert els temes Good Rockin´Boogie, Hello Josephine, Boogie Country Girl, Folsom Prison Blues, Big River, Sing Me Back Home, Corina Corina, Unchained Melody, Jambalaya o Johnny Be Good entre molts altres.


Qui és Sleepy LaBeef?
Sleepy LaBeef és un tros de cantant que porta mig segle, des de 1953, a dalt de l'escenari. Ha acompanyat a mites de la música començant per Elvis Presley, George Jones, Roy Orbison, Wanda Jackson o Carl Perkins. Les seves influències musicals venen de gent tant diversa com Brian Setzer, Bruce Springsteen i The Beatles.

Als anys 50 va protagonitzar 15 singles rockabilly's als Gold Star Studios del Pappy Daily. El seu primer gran èxit va arribar l'any 1968 amb la cançó "Every Day". Va anar canviant de discogràfica primer a Columbia (1964), després a Shelby Singleton’s Plantation label(finals dels 60), a Sun (70's), a Rounder (1979) i finalment a MC Records (2000). Va ser precisament l'any 2000 quan va tornar a aparèixer a les llistes de country amb el tema "Detour".

Es un tros de cantant, ja sigui per la música que fa com per com de gran és físicament! Només dir-vos que entre altres sobrenoms té els de Gegant de l'Stetson Negre, The Bull, The Road Warrior o The Human Jukebox.

Els que no hagueu sentit mai l'Sleepy LaBeef podeu baixar-vos alguns dels seus temes des de la seva pàgina web, clicant aquí (a la columna de la dreta de la pàgina).

Podeu consultar la seva extensa producció musical a aquesta pàgina.

Crec que seran una sèrie de concerts d'aquells que val la pena pagar l'entrada!

Comentaris

Entrades populars