Presentació del 1r disc dels Ringo's Electric Cowboys

Avui m'he estalviat la feina!!! En Josep-Homer m'ha enviat per e-mail una crònica de com va viure la nit de l'estrena el representant dels Ringo's Electric Cowboys. Us faré un copia-enganxa a continuació. Moltes gràcies Josep i endavant!!!

"Es van obrir portes a l'hora de sempre per donar les classes però ja es notava en l'ambient que s'esperava quelcom més: hi havia molta més gent del què és habitual i també certa exitació.

A les 23:45 vaig intentar montar la parada per començar a vendre els Cds però de fet no vaig ni tenir temps de fer-ho, doncs quan obria les caixes ja tenia una cua inmensa de gent, tanta que va haver de venir un guàrdia jurat perquè no es desmadrés el personal.

Com vàrem dir, amb els primers CDs hi havia una samarreta de regal. I les coses van anar tant ràpides que en 15 minuts no quedaven samarretes! Nosaltres havíem fet el càlcul de vendre uns 50 CDs i al final se'n van vendre més del doble, cosa que agraïm moltíssim a tothom. La veritat és que no esperàvem tota aquesta bogeria.

El concert va començar a les 24:00 i entre molts més temes van tocar:
    · Streets of Nashville (Veure ball de la cançó)
    · What About Now (Veure ball de la cançó)
    · Star The Car (Veure ball de la cançó)
    · Unconditional
    · Una mas cerveza (Veure ball de la cançó)
    · God Blesed Texas
    · One More Day (Veure ball de la cançó)
    · I Like, I Love It (Veure ball de la cançó)
    · No tengo Razones (Veure ball de la cançó)
    · Laredo
    · Quiero beber hasta perder el control
    · Jambalaya (Veure ball de la cançó)
    · Was (Veure ball de la cançó)

I abans de la mitja part va aparèixer un pastís enorme ja que era l'aniversari del Ringo. Li van fer una sèrie de regals entre els qual hi havia una camisa que, per alegria del públic femení, es va posar allà mateix.

Després alguns amics varen dir unes paraules i, per primera vegada en molts anys, vaig veure al Ringo amb un nus al coll quan una grup de gent va entrar al local amb unes samarretes amb lletres que col·locades en ordre deien la frase "FELICITATS RINGO".

Acte seguit vam fer la mitja part durant la qual els cinc músics no van parar de signar els CDs que s'havien venut (i algunes samarretes de noies de bona gana...)

Gairebé al final del concert, el grup va haver de tocar, per petició de tot el públic La rienda, de la qual s'havien repartit uns quants fulls pel local amb la lletra. No cal ni dir que allí hi va cantar tothom!

Només dir que tota la història va acabar a les cinc de la matinada, però que si haguéssim fet cas al públic encara hi seríem ara!

En nom de tot el grup i en nom meu personal, només volem dir moltes gràcies, doncs no hi ha paraules per expressar el què vàrem sentir el divendres. És un record inesborrable de l'estimació de tota la gent que va venir."

Bé, fins aquí la crònica d'en Homer. Lamento no haver estat a la presentació perquè ara sí que veig que em vaig perdre una gran festa. Bé, quan surti a la llum un segon CD no me la penso perdre! :-)

Per acabar, deixeu-me dir que qui vulgui comprar el CD dels Ringo's Electric Cowboys ho pot fer de dues maneres: enviant un mail al Josep a la direcció redneck@telefonica.net o anant enrera en el temps i assistint a la presentació del disc... :-P

Comentaris

Entrades populars