Preparats pel cap de setmana?

Us passo l'agenda pel cap de setmana!

Divendres 14 de novembre:
· 1ª Marató de balls del Saloon. Per més informació, llegiu el missatge d'ahir.

· Concert d'Sleepy Labeef al Ruta66 de Barcelona. Gràcies a en Pere he pogut esmenar l'error, espero que amb temps suficient per no fer anar malament a ningú. Avui divendres toca al Ruta66, no al Nashville com havia publicat durant el matí. Em sap greu la relliscada.

Dissabte 15 de novembre:
· Dissabte sí, concert d'última hora d'Sleepy Labeef al Nashville!!! Segons ens anunciava ahir en Pep al Fòrum Countrycat, dissabte tindrà lloc un concert-sorpresa de l'Sleepy Labeef al Nashville Country Club de Terrassa. Començarà a les 24:00 i l'entrada valdrà 10 € amb consumició inclosa. Per més informació entreu a la web del Nashville.

· Concert dels Ringo's Electric Cowboys a Badalona. Un cop més tenim la oportunitat de sentir aquest grup de casa nostra que ja ha gravat el seu primer CD. Els qui no els hagueu sentit mai, no us ho podeu perdre! I els què ja sabeu qui són, sempre és bo tornar-los a escoltar!

El concert serà al Club Marítim de Badalona a partir de les 22:30h.

· Workshop de la SHTBA al Texas Country Music Bar. Com va anunciar-nos en Ray fa unes setmanes al Fòrum Countrycat, aquest dissabte hi haurà una nova Workshop organitzada per la Spanish Honky Tonk Bar Association (SHTBA) en colaboració amb el Texas. Està dirigida a professors dels diferents locals. S'ensenyaran 3 nous balls pel trimestre següent, dos d'ells de parelles.

Per tenir més informació de la Workshop, visiteu la pàgina de la SHTBA.

Diumenge 16 de novembre:
· Només recordar a la parròquia de la Filarmònica que la classe comença com a fet excepcional un pèl més tard, a les 19:30h. (si és una altra hora, ja em corregireu al Fòrum Countrycat...)

Comentaris

Entrades populars