Homenatge de la Música a Johnny Cash



Tribute to Johnny Cash

Font: Yahoo.com




Fa unes 3 hores que ha acabat l'acte d'homenatge a la figura de Johnny Cash a Nashville, que ahir us recordava al missatge.

Evidentment no he tingut la sort d'anar-hi ni de veure la cerimònia, però això d'internet també té les seves coses bones i gràcies a aquesta noticia de Yahoo m'he pogut assabentar de com ha anat. Us en faig cinc cèntims.

Un reguitzell d'artistes tant country com rock s'han trobat al Ryman Auditorium de Nashville: Rosanne Cash, Willie Nelson, George Jones, Bono, Sheryl Crow,... Han versionat temes de Cash i l'han recordat com a original, la veu independent d'Amèrica.

La primera actuació ha estat a càrrec de la filla de Cash, Rosanne Cash, amb la cançó I still miss someone ("encara trobo a faltar algú"). De fons, una gran imatge de Cash, tal com mostra la foto del principi del missatge.

Tres grans llegendes del country, Willie Nelson, Kris Kristofferson i George Jones han cantat "Big River", mentre que en Travis Tritt ha versionat I walk the line amb tons de blues. En Hank Williams Jr. ha cantant Ring of fire i l'Steve Earle Folsom Prison Blues.

Podeu veure com es va desenvolupar l'acte en imatges clicant aquí.

Si algú ha trobat alguna informació complementària sobre l'acte d'ahir que digui alguna cosa al Fòrum Countrycat! Jo no he pogut buscar gaire estona.

Comentaris

Entrades populars